Ξοδεύοντας τα λεφτά των άλλων (και μη δίνοντας λογαριασμό)


Μυστικά κονδύλια: αλλού λαλούν οι πετεινοί κι αλλού γεννούν οι κότες.

Χάρη στη δήλωση του Ηλία Μόσιαλου για το κόψιμο των μυστικών κονδυλίων στο υπουργείο Τύπου, όλοι ασχολούνται με τα χρήματα αυτά, που πήγαν, ποιοι τα πήραν κτλ.  Το υπουργείο Τύπου διέθετε όντως μυστικά κονδύλια, τα ποσά όμως δεν ήταν τόσο σημαντικά. Τα μεγάλα «πακέτα» ήταν πάντα αυτά που πήγαιναν στο ΥΠΕΞ και στο Μέγαρο Μαξίμου. Αλήθεια, μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να απαντήσει εάν αξιοποιεί μυστικά κονδύλια σήμερα; Και τέλος πάντων ας μας πουν τουλάχιστον  για αυτήν την –στάχτη στα μάτια- «diavgeia.gr» όπου θα δημοσιοποιούσαν  με διαφάνεια κάθε ευρώ που ξοδεύει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση. Φυσικά πρόκειται για άλλο ένα παραμύθι καθώς κανένα ουσιαστικό έξοδο του ΓΑΠ δεν ανεβαίνει εκεί.Πετάνε κάτι αποδείξεις για το πόσο πλήρωσαν π.χ τα μελάνια για τους εκτυπωτές αλλά ποτέ δεν έδωσαν λογαριασμό για το πόσο στοίχισε ένα ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό. Πόσο ακριβό ήταν το ξενοδοχείο, πόσο επιβάρυνε το κράτος, αν παραγγέλνει νερό ή σαμπάνια και τέλος πάντων να δούμε αν έχει σφίξει κι αυτός το ζωνάρι όπως οι περισσότεροι Έλληνες.

Αλλά τι ρωτάμε; Ποιος πονάει τα others people money και ειδικά όταν έχει μάθει να ζει μια ζωή ξοδεύοντας τα λεφτά των άλλων;

Αλ.Σγουρός

antinews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.