Σοβαρευτείτε επιτέλους!…


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Διαβάζοντας το άρθρο  “Εκθέτουν τη χώρα και με τα μυστικά κονδύλια” της φίλης Σοφίας Βούλτεψη πραγματικά αισθάνθηκα για άλλη μία φορά το πόσο οι πολιτικοί μαςέχουν υποτιμήσει την νοημοσύνη όλων μας!

Αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη για το θέμα των μυστικών κονδυλίων και τους θεατρινισμούς και τα πυροτεχνήματα του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Μόσιαλου για δήθεν διαφάνεια στην διάθεση των μυστικών κονδυλίων για την προβολή και την υποστήριξη των θέσεων της χώρας μας στην διεθνή σκηνή!

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μυστικά κονδύλια είναι μια πρακτική που την έχουν υιοθετήσει όλες οι χώρες του κόσμου με χαρακτηριστικό παράδειγμα την “άσπονδη” φίλη και γείτονα χώρα Τουρκία η οποία δαπανά πολλά τέτοια κονδύλια για αυτό το σκοπό και φυσικά εισπράττει στις περισσότερες φορές την προβολή και την ευνοϊκή στήριξη των επιδιώξεων της!

κ. Μόσιαλε αντί να λεονταρίζεται για την δημιουργία εντυπώσεων θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτά τα μυστικά κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για τον σωστό σκοπό και με την πρέπουσα “μυστική” διαφάνεια μια και κανένας ξένος δημοσιογράφος ή μέσο πληροφόρησης δεν θα θέλει να εκτεθεί δημόσια για την τυχόν στήριξη που θα παρέχει σε θέσεις και επιδιώξεις της χώρας μας!

Επίσης θα μπορούσατε να μας υποσχεθείτε ότι αυτά τα χρήματα δεν θα δοθούν στους εγχώριους καναλαρχονταβατζήδες για να υποστηρίζουν τις κυβερνητικές θέσεις με πληροφόρηση ή παραπληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών!

Τα προβλήματα της χώρας μας είναι άλλα και σοβαρότερα αλλά για αυτά το στοματάκι σας δεν λέει τίποτα μια και υπάρχει εκ μέρους όλων σας μια “ομερτά” σιωπής η οποία έφερε τα κουκουλώματα και τις παραγραφές στα μεγάλα πολιτικά και όχι μόνο, σκάνδαλα των τελευταίων χρόνων!

Σοβαρευτείτε επιτέλους!… ζούμε στην εποχή που η επικοινωνία και η προβολή  παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι οπότε σταματήστε τις ψεύτικες κορώνες και αφιερώστε χρόνο για να στήσετε μια αξιοπρεπή, λειτουργική και το κυριότερο αποτελεσματική ομάδα που θα ασχοληθείτε νυχθημερόν με τις διεθνείς δημόσιες σχέσεις  της χώρας μας!

Υποσημείωση

Κάντε αριστερό κλικ στο τίτλο (στην 1η σειρά) για να διαβάσετε το άρθρο της κ. Βούλτεψη.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.