Η προπαγάνδα των ΜΜΕ της Νέας Τάξης Πραγμάτων καλά κρατεί!


Η φωτογραφία έχει ληφθεί από το βίντεο του BBC που ακολουθεί στο οποίο υποτίθεται ότι εμφανίζονται Λίβυοι αντάρτες στην Πράσινη Πλατεία να πανηγυρίζουν κραδένοντας σημαίες!

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο θεατής παρατηρεί επί 50 δευτερόλεπτα ότι οι τρίχρωμες σημαίες είναι σημαίες της Ινδίας και οι “αντάρτες” φυσιογνωμικά ομοιάζουν με Ινδούς παρά σε πολίτες της Λιβύης…Ο νοών νοήτω!

Vodpod videos no longer available.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η προπαγάνδα των ΜΜΕ της Νέας Τάξης Πραγμάτων καλά κρατεί!

  1. Ὁ/ἡ Ανδρέας Γκαντίδης γράφει:

    Απίστευτη βλακεία έλεος!! Αν και εξηγείται, αφού απευθύνεται σε αγγλικό κοινό. Όχι ότι εμείς είμαστε διάνοιες, όμως με τόσους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μπορούμε να διακρίνουμε όλες τις φυλές του “Ισραήλ”. Ειδικά στην προκειμένη περίπτωση, αφού το DNA τους “κράζει” πως είναι Ινδοί, χωρίς να έχουμε ανάγκη να δούμε τις σημαίες!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.