ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Διπλή επίθεση κατά Τσετίν Μάνταζη από Ν.Δ. και ΛΑΟΣ


«Ο κ. Παπανδρέου οφείλει να πράξει αμέσως τα δέοντα, διαφορετικά θα είναι ο ίδιος εκτεθειμένος»

Ο μουσουλμάνος βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάνταζη βρέθηκε στο στόχαστρο Νέας Δημοκρατίας και ΛΑΟΣ με χθεσινές ανακοινώσεις του.
Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης εξωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αναφερόμενος στα όσα είπε ο βουλευτής για το θέμα της ανανέωσης της θητείας του μουφτή Ξάνθης, αλλά και την αποκαλούμενη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», δήλωσε, «μείζον πολιτικό θέμα προκύπτει για τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου από τις απαράδεκτες και επιζήμιες για τα συμφέροντα της χώρας μας δηλώσεις, που έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη.
Ο κ. Παπανδρέου οφείλει να πράξει αμέσως τα δέοντα, σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο βουλευτή. Διαφορετικά θα είναι ο ίδιος βαρύτατα εκτεθειμένος».
Επίκαιρη ερώτηση στην οποία κάνει λόγο για «Συνεχείς απόπειρες τουρκοποίησης της Θράκης» κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης προς τον πρωθυπουργό. Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως: «Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σειράς προκλητικών ενεργειών στη Θράκη από πλευράς Τουρκίας, με πρόθεση την άτυπη αναγωγή της περιοχής σε επαρχία της. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη δήλωση του κ. Μπαγίς σύμφωνα με την οποία, «(…) Δεν είστε μόνοι. Η Δυτική Θράκη δεν είναι ορφανή», την επίσκεψη της συζύγου του κ. Ερντογάν με συνοδεία Τούρκων γιατρών για ομαδικές περιτομές μουσουλμανοπαίδων, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έγκριση από το Υπουργείο Υγείας, την ύποπτη υπερδραστηριότητα της τουρκικής τράπεζας Ziraat κτλ.
Πριν από λίγο καιρό, άλλωστε, ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ (!) Τσετίν Μαντατζή, σε ομιλία του στο χωριό Σέλερο, κάλεσε ανοιχτά τη μουσουλμανική μειονότητα να υποστηρίξει στις επόμενες εκλογές το υποστηριζόμενο από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής νέο κόμμα “Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας”. Ο ίδιος δε, μόλις πριν μια εβδομάδα, ανακάλυψε και “Τούρκους” σε Κω και Ρόδο… Πρόσφατα εξάλλου, ο βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΡ, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, δήλωσε την πρόθεσή του να μεσολαβήσει ώστε “οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη”, όπως τους χαρακτήρισε, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων μέσω της Ziraat στην Κομοτηνή, υποκαθιστώντας και σε αυτό το ελληνικό κράτος στην περιοχή! Δεδομένης της απουσίας κάποιας ουσιαστικής αντίδρασης από ελληνικής πλευράς στις παραπάνω προκλήσεις και κινδύνους, σας προβληματίζουν αυτές οι εξελίξεις; Τι θα πράξετε;», καταλήγει η ερώτηση.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Διπλή επίθεση κατά Τσετίν Μάνταζη από Ν.Δ. και ΛΑΟΣ

  1. Ὁ/ἡ Ανδρέας Γκαντίδης γράφει:

    Η κοσοβοποίση της Θράκης είναι πλέον εμφανής! Επωφελούνται από την περίοδο κρίσεως για εμάς και συνεχίζουν την εξαγορά συνειδήσεων στη μειονότητα, μέσω εμβασμάτων από τουρκικές τράπεζες. Πρόσφατα οι αρχές συνέλαβαν ζευγάρι της μειονότητος, που προσπάθησε να εισάγει 500.000 ευρώ, ώστε να τα διοχετεύσει στα χωριά της μειονότητος. Τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά, δεδομένου ότι πολλοί σήμερα εξαγοράζονται για πολύ λιγότερα. Ακούγεται 2.000 ευρώ αποζημίωση από ΜΚΟ!! Αληθεύει;;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.