Τhe… Μάπες show…


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Τα γεγονότα τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς και είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος να παρακολουθήσει όλο το φάσμα της επικαιρότητας…Κι ενώ όλα αλλάζουν (προς το χειρότερο ασφαλώς)δύο είναι τα σταθερά σημεία….
Το πρώτο είναι η εμμονή της Κυβέρνησης για μεγάλες διαρθρωτικές παρεμβάσεις στα πλαίσια του Μνημονίου(φαίνεται κανένας δε της έχει πεί ότι το Μνημόνιο, Μεσοπρόθεσμο όπως θέλετε πείτε το είναι αποτυχίες-εκτός αν θεωρεί διαρθρωτική αλλαγή το ξεπούλημα της χώρας και τον αφανισμό των πολιτών) και το δεύτερο είναι η συναίνεση της Ν.Δ. Ο αντιμνημονιακός που θα σεβαστεί την υπογραφή Παπανδρέου, δίνει συναίνεση αρκεί να ικανοποιηθούν κάποια από τα αιτήματά του…Το πρώτο βήμα έγινε με τις αποκρατικοποιήσεις που συμφώνησε εξ’αρχής, όχι στα πλαίσια των πολιτικών του πιστεύω, αλλά πιστός στις εντολές των «πιστωτών» (δεν είναι μέρες να σε «παρακολουθούν» οι Αμερικάνοι, να σου δημιουργούν Δεκεμβριανά οι οικονομικοί εκτελεστές και να απειλούν τη ζωή σου, οπότε πρέπει να συμμορφωθείς προβάλλοντας αρνήσεις ψηφοθηρίας μέχρι να γίνεις εκλεκτός του Συστήματος….)
Όλα τα υπόλοιπα είναι ευχολόγια, ανούσιες αντιπαραθέσεις και μικρά παιγχνίδια για μεγάλα παιδιά…
Η ωμή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ο πολίτης δεν φαίνεται…Αποκρύπτεται σα να μην υπάρχει…
Αρκεί να ευημερούν οι Τράπεζες…Αρκεί να «παντρεύονται» με ξένα κουφέτα και να αυξάνεται η φορολογία…Βέβαια μετά το ναυάγιο του Χρηματιστηρίου κατάλαβαν ότι δεν τους σώζει τίποτα….
Ούτε αυτούς ούτε τους άλλους που τους εξηπηρετούν….Εμείς σα πολίτες είμαστε χαμένοι καιρό τώρα….
Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η μεταστροφή μερίδας του Τύπου που «μεταμελήθηκε» και κατηγορεί αυτή τη πολιτική ενώ μέχρι χθές τη θεωρούσε σωτήρια…Άραγε κατάλαβαν το…λάθος τους ή βλέπουν την καταιγίδα που πλησιάζει…;Ποιος να ξέρει…;
Kαι σε όλα αυτά η Δικαιοσύνη πουθενά…Και έχει δίκιο…Η περίπτωση των Κυβερνώντων και αντιπολιτευόμενων(μικρών και μεγάλων) δεν είναι υπόθεση Νομική…Είναι υπόθεση κλινική της ψυχιατρικής επιστήμης…Να μη πώ της παραψυχολογίας…Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς…Δεν μπορεί να υπάρχει άλλη εξήηση για τη συμπεριφορά αυτή….

pikri-sokolata

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.