Τραγικός ο ΓΑΠ, γελοίοι οι παλαμοκρούστες …σύντροφοι!!!


Τραγικός, ανειρμάτιστος, κουραστικός χωρίς να καταλαβαίνει τί λέει ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και κανείς άλλος, με πάρα πολλά σαρδάμ ένδειξη του φόβου και της αγωνίας του, εμφανίστηκε ο ΓΑΠ στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγο.

Έφτασε σε σημείο ο άνθρωπος να καταγγείλει το πελατειακό κράτος, που το ΠΑΣΟΚ εξέθρεψε, ως μια αντιδημοκρατική δεξιά πολιτική που δεν συνάδει με τον σοσιαλισμό τους…

Παγωμένο το μεγαλύτερο μέρος των συνέδρων καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, ενώ όταν αναφέρθηκαν οι αλλαγές στην Παιδεία, η νεολαία του κόμματος αντέδρασε ζητώντας δωρεάν παιδεία και για να καλύψει τις φωνές αντίδρασης ο ηγεμών άρχισε να λέει ασυναρτησίες για “φοιτητοπατέρες” και αιώνιους φοιτητές!!!!

Η πιο γελοία εικόνα όμως ήταν όλοι οι γλύφτες, σαλιάρηδες, άχρηστοι και ανεπάγγελτοι,που μέχρι και τα τριγλυκερίδιά τους δημοσία δαπάνη τα απέκτησαν, όλο το υπουργικό συμβούλιο δηλαδή, στην πρώτη σειρά, που κόντεψαν να σπάσουν τα χέρια τους από το χειροκρότημα, όταν τους είπε ότι εκλογές θα κάνει το 2013 κι αναθάρρυσε το μέσα τους, που δεν θα χάσουν την καρέκλα τώρα στα κοντά.

Τέλος, μνημόνευσε και το πολιτικό του ίνδαλμα τον πρώτο νεοφιλελεύθερο ” αριστερό” εν Ελλάδι Λ. Κύρκο, μη σεβόμενος όχι μόνο το κόμμα του αλλά και την οικογένειά του, καθώς πρωτοστάτησε στο να στείλει τον Α. Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο.

Αυτά τα ευτράπελα από το σημερινό πράσινο τσίρκο, κι αν κάποιος δεν το είδε ας δει τα στιγμιότυπα στα δελτία. Μόνο η σκηνή ο ΓΑΠ του ΔΝΤ να αποκαλεί τους σαπιοκοιλιάδες υπουργούς του “συντρόφους” αρκεί για να καταλάβει κανείς τον πάτο που έχουμε πιάσει…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Τραγικός ο ΓΑΠ, γελοίοι οι παλαμοκρούστες …σύντροφοι!!!

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Προσωπικά μόλις έβαλα να παρακολουθήσω την ομιλία του, δεν πέρασε ένα λεπτό και αποκάλεσε τους αληταράδες του “σύντροφους”…..

  Εκεί την έκλεισα την τηλεόραση γιατί η αναγούλα ήταν έντονη…..

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ taxr;ir γράφει:

  την έκλεισα πρίν κάν την ανοίξω. αηδία σκέτη η τσίπα ανύπαρκτη τόσο από τον ίδιο οσο και από τους κλακαδόρους του. για δείτε ποιός μιλάει για πελατειακό κράτος. oi arxitektones .που δέν τολμάει να κάνει πράξη όσα ψήφισε στο μεσοπρόθεσμο και στον εφαρμοστικό γιατί θα χάσει όλη την πελατεία του από το δημόσιο και τις δεκο. οσους τυχόν δηλαδή του έχουνε μείνει. άξιος άξιος έφερε σε πέρας μιά πολύ δύσκολη αποστολή με τη βοήθεια βέβαια των τηλεοπτικών τρομοκρατών και των συμβιβασμένων και εξαρτημένων συνδικαλιστικών ηγεσιών, βολεμένων σε διοικητικά συμβούλια, επιτροπές και πάει λέγοντας. να τους χαίρονται οι εργαζόμενοι που ακόμα δέν τους έχουνε πάρει στο κυνήγι

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.