Η ΠΑΣΚΕ δασκάλων εκτός ΠΑΣΟΚ!


Προκαιρού είχε αποχωρήσει και η ΠΑΣΚ-ΟΤΑ κι έτσι σήμερα με την αποχώρησητης ΠΑΣΚΕ, έχουν αποχωρήσει οι δύο μεγαλύτερες σε μέλη οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ…! Τα χειρότερα για τον Γιώργο Παπανδρέου και την παρέα του, τώρα αρχίζουν…

Τι θα κάνει ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ ο οποίος είναι μέλος της ΠΑΣΚ δασκάλων; 

Διαχωρίζει πλήρως τη θέση της από την πολιτική της κυβέρνησης και η ΠΑΣΚΕ των δασκάλων (συνδικαλιστική παράταξη του ΠαΣοΚ). 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη δηλώνεται ότι: «Δεν θα λάβουμε μέρος σε οποιαδήποτε κομματική διαδικασία που θα γίνει στο μέλλον», μέχρις ότου η πολιτική της κυβέρνησης αλλάξει προς όφελος των εργαζομένων και με βάση τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, το πανελλαδικό Συμβούλιο της ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ομόφωνα αποφάσισε τον πλήρη διαχωρισμό της παράταξης από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, η οποία «έχει οδηγήσει τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα της πατρίδας μας, μεταξύ των οποίων και οι εκπαιδευτικοί, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση».

Οι δάσκαλοι που πρόσκεινται στο ΠαΣοΚ δηλώνουν ότι «θα δώσουν και τώρα τον αγώνα, μέσα από τα συνδικάτα, για την ανατροπή της άδικης και αντιλαϊκής πολιτικής του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και των άλλων περικοπών».

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η ΠΑΣΚΕ δασκάλων εκτός ΠΑΣΟΚ!

  1. Ὁ/ἡ Vag γράφει:

    Σιγά μην τους πιστέψω τώρα εγώ ….

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.