Άρχισε η παραχώρηση στους Γερμανούς μέσω… φοτοβολταϊκών, διότι οι νέοι… «φούρνοι» τους, χρειάζονται πολύ..ενέργεια


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/gr-pileofcorpses.jpg?w=375&h=276

–με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Η Ελληνική Γη δεν μολύνεται και όσοι κατευθύνουν κεφάλαια σε τέτοιες οπερέτες τύπου “Πράσινης Ανάπτυξης”, στερώντας πόρους από την πραγματική οικονομία, θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

«Την επιλογή κατάλληλων κρατικών αγροτεμαχίων στην Ελλάδα. Για την επίτευξη της εγκατάστασης 10GW απαιτούνται περίπου 200 τετραγωνικά χιλιόμετρα εκτάσεων. Τα αγροτεμάχια θα ενοικιαστούν για συγκεκριμένη χρονική περίοδο (πχ 25 χρόνια) Την υπογραφή συμφωνιών με το ΔΕΣΜΗΕ για τις απαραίτητες διασυνδέσεις . Στην παρουσίαση επισημαίνεται ότι είναι τεχνικά εφικτή η μεταφορά της ενέργειας που παράγεται από φωτοβολταϊκά ισχύος 2 έως 2,5GW από την Ελλάδα στην Κεντρική Ευρώπη.»

Το περίφημο project Helios που μέσω αυτού επιχειρείται η αρπαγή εκτάσεων από τους γερμανούς, για την εγκατάσταση 10 χιλιάδων MW φωτοβολταϊκών στη χώρα μας παρουσίασε στη…. Γερμανία ο άθλιος υπουργός περιβάλλοντος ενέργειας και κλιματικής Παπακωνσταντίνου. Εξάλλου ο παραχωρητής δεν το έκρυψε το είπε καθαρά . «μεταξύ άλλων θα παράσχει μια επενδυτική πλατφόρμα που θα περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για τη διευκόλυνση των φωτοβολταϊκών επενδύσεων παραχωρεί εκτάσεις που ανήκουν στο κράτος «πλήρως αδειοδοτημένες με το κλειδί στο χέρι» απαλλαγμένες από διοικητικά και γραφειοκρατικά εμπόδια…”
Δηλαδή εάν για 10 GW χρειάζονται 200 τετρ. χιλιόμετρα…!!!Με 10-20 τέτοια…Μας παίρνουν οι Γερμανοί…!!! Ο νονός της ευρωπαϊκής μαφίας αρπάζει τα «οικόπεδα» των παιδιών μας και τα πουλάει-παραχωρεί ή δήθεν τα.. ενοικιάζει στους διεθνείς συνεταίρους του, προφανώς θεωρώντας ότι του ανήκουν, με βάση το δίκαιο της μαφίας, και άρα μπορεί να τα διαθέσει όπως επιθυμεί. Γι αυτό και όσοι διαμαρτύρονται για την αφαίρεση ετσιθελιστικά των εκτάσεων που είχαν στην χρήση τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια αντιμετωπίζονται ως εχθροί.. του έθνους. Το ίδιο δεν έκαναν και οι γερμανοτσολιάδες στην κατοχή για λογαριασμό των… γερμανών ;Τώρα επειδή ο κόσμος εξελίσσεται αντικατέστησαν την φουστανέλα με..γραβάτα. Έτσι μέσω της φωτοβολταϊκής μπίζνας-απάτης, τα δίνει και με το κλειδί στο χέρι και χωρίς κανένα εμπόδιο στην εκμετάλλευσή τους, ενώ εμάς μας απαγορεύει να ανοίξουμε έστω και μαγαζάκι αν δεν του πληρώσουμε πρώτα προστασία που ξεκινάει από 1000 € το μήνα (500 € για ΤΕΒΕ + 500€ για λογιστή + ?€ για ΙΚΑ εργαζομένων + ?€ για λαδώματα δημοσίων υπαλλήλων +?€ για εκβιασμούς από εφοριακούς) και φτάνει στις χιλιάδες € το μήνα.

ixnos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.