Δεν τον σώζει ούτε παπάς


Βλέπει το κόμμα του να μειώνει δημοσκοπικά τις δυνάμεις του παρά την καθημερινή του παρουσία στα κανάλια. Βλέπει να μην αποδίδουν ούτε κινήσεις, όπως αυτή της προσχώρησης του πλέον κομματογυρισμένου βουλευτή Κιλτίδη (3 κόμματα σε ένα χρόνο). Παρακολουθεί με αμηχανία το γεγονός ότι από τη μέρα αλλαγής ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία δεκάδες στελέχη του τον εγκαταλείπουν.

Έτσι ο ρόλος του αρχηγού κωλοτούμπα έχει περιοριστεί πλέον στο πως θα κρατήσει το κόμμα του στα όρια του 3% αλλά και το πως θα ελέγχει την επόμενη των εκλογών το σύνολο της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Και επειδή φοβάται ιδιαίτερα τουλάχιστον 2 βουλευτές του κάνει το παν για να τους στριμώξει.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Μάκη Βορίδη ο οποίος εκλέγεται στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Υπόλοιπο). Αρχικά δεν τον έβαλε υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές καθώς όπως είπε ήθελε να τον «προστατέψει». Στη συνέχεια προσπαθεί να φοβίσει τον βουλευτή με διαρροές για δήθεν άλλους «δυνατούς» υποψήφιους στην περιφέρειά του.  Τι τη λάμψη του Ψινάκη χρησιμοποίησε, τι τον τέως υφυπουργό Πέτρο Δούκα, τίποτα δεν κατάφερε. Κυρίως  δεν κατάφερε να πείσει κανέναν από τους συνομιλητές του στο ότι θα περάσει το 3% έτσι ώστε να πάρει πιθανά μία έδρα και στη συγκεκριμένη περιφέρεια.

Έτσι λοιπόν ενώ απελπισμένος άρχισε να διαρρέει ότι στη συγκεκριμένη περιφέρεια θα είναι υποψήφιος ο ίδιος, βρήκε τη λύτρωσή του στο πρόσωπο του Παπα Τσάκαλου! Θέλει δηλαδή να συσπειρώσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του με τη συγκεκριμένη συμπαθητική αλλά κατά τα άλλα γραφική παρουσία. Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο αρχηγός κωλοτούμπας είναι ότι δεν είναι αρκετό να αφοδεύσει επάνω του ένα περιστέρι για να του φέρει τύχη καθώς πλέον δεν τον σώζει ούτε παπάς.

Ο α-δέξιος αριστερός

εστάλη από logia-starata

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.