Εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε «όχι» στην εργασιακή εφεδρεία!


Μείζονος πολιτικής σημασίας είναι η διαφοροποίηση 9 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν διαφωνούν με την εργασιακή εφεδρεία την οποία προωθεί η κυβέρνηση. Πρόκειται για τους Βασίλη Κεγκέρογλου, Μιχάλη Τζελέπη, Νίκο Ζωίδη, Δημήτρη Βαρβαρίγο, Όλγα Ρενταρή Τέντε, Αθανασία Μερεντίτη, Βασιλική Αλεξανδρίδου, Μιχάλη Παντούλα και Σπύρο Μοσχόπουλος.

Οι βουλευτές με επιστολή τους στον Βενιζέλο και τον Ρέππα καλούν την κυβέρνηση «να απεγκλωβιστούμε από την λογική της ΝΔ για την εφεδρεία που δεν δίνει λύσεις και τα αποτελέσματα που έχει ανάγκη ο τόπος». Πρόκειται για μία σημαντική διαφοροποίηση που δείχνει ότι έχει χαθεί ο έλεγχος στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

«Η κυβέρνηση κατά την άποψή μας, αντί να εφαρμόσει την αντιδραστική πρόταση της ΝΔ για την εφεδρεία και τις πιθανές απολύσεις πρέπει: α) να χαρακτηρίσει όλους τους δημόσιους υπαλλήλους ως κρατικούς, β) να προχωρήσει άμεσα σε ένα σχέδιο μετακινήσεων, ώστε να καλυφθούν τα κενά σε κρίσιμους τομείς όπως υπηρεσίες  ελέγχων και εξυπηρέτηση του πολίτη», αναφέρουν οι 9 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και προσθέτουν: «αν δεν εφαρμοστεί πρώτο το σχέδιο αναστελέχωσης και ανασυγκρότησης των υπηρεσιών και των οργανισμών, δεν μπορεί να κριθεί με επιμέρους ρυθμίσεις που μάλιστα διαφέρουν και είναι σε άλλη λογική από οργανισμό σε οργανισμό και από υπουργείο σε υπουργείο, ποιοι περισσεύουν και ποιοι όχι».

antinews

Σχόλιο ιστολογίου: Με τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που έχουν ανάγει την προπαγάνδα σε επιστήμη ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος… Μπορεί, και προσωπικά αυτό πιστεύω, να είναι κίνηση εντυπωσιασμού. Όπως και οι 16 στο μεσοπρόθεσμο, όπως τόσες και τόσες περιπτώσεις δεν θα γίνει τίποτα….

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε «όχι» στην εργασιακή εφεδρεία!

 1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

  Θεατρίνοι είναι όλοι τους ή κότες. Δήθεν, τάχαμου. Ρε ουστ από εδώ. Ποτέ πια Σοσιαλισμός. Ούτε στις ειδήσεις. Να μας το πει η Παναγιώτα Ζούνη που αναρωτιέται τι έγινε πρώτα η κότα ή το αυγό. Το τσόφλι ρε, το τσόφλι.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Θα πάνε τον νόμο με 180….πάρτε το χαμπάρι……

  Είναι η μοναδική τους ευκαιρία να φύγουν από την εξουσία ρίχνοντας τις ευθύνες στα υπόλοιπα κόμματα για την “μη ψήφιση της υποτιθέμενης σωτηρίας της χώρας”…..

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.