Ο τελευταίος χορός


NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Μια τελευταία προσπάθεια ανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ και της Κυβέρνησης, φαίνεται ότι ξεκινάει ο Γιώργος Παπανδρέου, με το Μέγαρο Μαξίμου να ολοκληρώνει τον σχεδιασμό δράσεων εξωστρέφειας, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη πολιτική θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Ο Ηλίας Μόσιαλος ανέλαβε την ευθύνη να συγκεντρώσει σε…  μια σελίδα, τις μεταρρυθμίσεις, αλλαγές και τομές στις οποίες προχώρησε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά την επιστροφή της στην εξουσία, τον Οκτώβριο του 2009, και ειδικότερα μετά την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, την άνοιξη του 2010.

Στόχος των συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου είναι να υπάρξει ένα πρωτογενές υλικό, το οποίο θα απαντά σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι τα δυο τελευταία χρόνια η Ελλάδα έκανε βήματα σημειωτόν, αν όχι… οπισθοχώρησης.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αποτελέσει την πρώτη ύλη για την επικοινωνιακή αντεπίθεση της Κυβέρνησης, και θα χρησιμοποιηθεί στις επίσημες επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουν σε χώρες της Ευρώπης κορυφαία στελέχη όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Σταύρος Λαμπρινίδης και ο Χρήστος Παπουτσής.

Και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου άλλωστε σχεδιάζει να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια απόπειρα να επιχειρηματολογήσει ο ίδιος υπέρ της συνέχισης της στήριξης στην Ελλάδα, μιλώντας σε Κοινοβούλια όπως το γερμανικό.

statesmen

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.