Ποιος ο σκοπός της επίσκεψης;


αρισταρχος

Είναι ν’ απορεί κανείς με την περίεργη συμπεριφορά της Ελληνικής Κυβέρνησης. Βρίσκονται απέναντι σ’ ένα λαό που τον ρήμαξαν και τώρα ετοιμάζουν τον επικήδειο. Αντί να λουφάξουν, προκαλούν. Γιατί τι άλλο είναι αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός.

Κινητοποιεί 11.000 αστυνομικούς για να ρθει στην έκθεση να βγάλει λόγο. Και τι να πει δηλαδή. Κινητοποιείται όλος ο Ελληνικός λαός  γι αυτή την επίσκεψη. Τι προσπαθεί να αποδείξει; Ότι δεν μας φοβάται; Ότι είναι παλικάρι; Ότι είναι ο ηγεμόνας; Το μόνο που είναι αυτή την στιγμή άμυαλος και τίποτε άλλο. Δηλαδή τι θα γίνει, θα φέρει σε αντιπαράθεση αστυνομία και λαό. Νέα χημικά, πιο σκληρά γκλοπς, πιο βαριές ασπίδες, μεγαλύτερους εκτοξευτήρες νερού σ’ όλους όσους δεν χειροκροτήσουν τον ηγεμόνα. Αναστάτωση σ’ όλη την πόλη, σ’ όλη την Ελλάδα και  την άσχημη εικόνα εν μέσω τουριστικής περιόδου σ’ όλο τον κόσμο.

ΓΙΑΤΙ;

Ή αυτός είναι ο σκοπός τους. Να δείξουν στους συνεταίρους μας έξω ότι δύσκολα τα πράγματα στην εφαρμογή τους. Ας τα αναβάλλουμε ή και να τα αναστείλουμε επ’ αόριστον και ρίχτε την 6η δόση. Και μετά τις δηλώσεις του Γιουνγκέρ ότι η 6η δεν είναι σίγουρη.

Αν είναι το πρώτο, δηλαδή η αδιαφορία τους τότε τι να πω. Αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι και πρέπει πάση θυσία να απομακρυνθούν από την διακυβέρνηση του τόπου.

Αν είναι το δεύτερο, δηλαδή μήνυμα στην Ευρώπη για να μην εφαρμοστούν τα πάθη του λαού. Τότε τι να πω. Αυτοί είναι επικίνδυνοι και πρέπει να απομακρυνθούν από την διακυβέρνηση του τόπου.

Είτε έτσι είτε αλλιώς κύριοι, είστε καμένα χαρτιά. Τελειώνετε γιατί εμάς σχεδόν μας τελειώσατε.

Στις άλλες εκλογές, κατεβείτε όπως θέλετε αλλά ξεχάστε την λέξη «Σοσιαλισμός». Αυτόν τον παραποιήσατε, τον ξεφτιλίσατε, του αλλάξατε τα φώτα. Καλύτερα πείτε το Πανελλήνιο Σωστικό Κόμμα . Μπορεί και να ξεγελάσετε τη γριά την Βαβά να σας ψηφίσει. Γιατί ούτε ακούει ούτε βλέπει. Τέτοιους οπαδούς θέλετε. Γιατί μόνο οπαδούς έχετε.

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Ποιος ο σκοπός της επίσκεψης;

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Πρι από λίγο Αρίσταρχε ανακοινώθηκε αλλαγή στο πρόγραμμα του ατρόμητου ηγέτη….

    Δεν θα κάνει αυτός τα εγκαίνια και η συνέντευξη τύπου θα γίνει στον ΟΛΘ….

    Να είναι ανοικτά από την θάλασσα να την κοπανίσει με το κανό….

    Τι χέστης είναι αυτός που μπλέξαμε!!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

      Tο Σάββατο 8 το βράδυ θα μιλήσει στο Βελλίδιο και την Κυριακή μεσημέρι στις 1 θα δώσει συνέντευξη στην Αποθήκη Γ’ του ΟΛΘ.

      Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

      Το δυστύχημα γι’αυτόν είναι ότι αφού δεν του βγήκε να μην μιλήσει ή να βάλει τον Βενιζέλο να το κάνει, πρέπει να μιλήσει στο Βελλίδειο και να πει τις συνηθισμένες μπούρδες. Η συνέντευξη τύπου θα γίνει μόνο στο λιμάνι. Τα εγκαίνια είναι μια τυπική τελετή Σάββατο πρωί μεταξύ τους

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.