Δωρητές … οργάνων!!!


Γράφει με χιουμοριστική διάθεση
ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Οι παρακάτω διάλογοι πραγματοποιήθηκαν την ώρα που ο υπουργός κ. Ανδρέας Λοβέρδος πρότεινε στους παρευρισκόμενους στο καφενείο της Βουλής να υπογράψουν το σχετικό έντυπο για να γίνουν δωρητές οργάνων!

Πρώτος πήρε το λόγο ο Β’ αντιπρόεδρος κ. Βενιζέλος και είπε:

«Εγώ δωρίζω όλα μου τα όργανα εκτός από τα χέρια μου!… γιατί στον μεταθανάτιο άγνωστο προορισμό μου θέλω να αυτοφασκελώνομαι που όντας Συνταγματολόγος με περγαμηνές (νόμος παραγραφής υπουργών, ασυλία βουλευτών κ.τ.λ) ανέλαβα το υπουργείο οικονομικών και τα έκανα σκατά!… καίγοντας το πολιτικό μου μέλλον».

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ ο κ. Καραντζαφέρης δήλωσε με στόμφο: «Εγώ δωρίζω όλα μου τα όργανα εκτός από τους γλουτούς μου γιατί στον μεταθανάτιο άγνωστο προορισμό μου θέλω να συνεχίσω να κάνω ωραίες κωλοτούμπες!»

Τρίτος μίλησε ο Α’ αντιπρόδρος κ. Πάγκαλος λέγοντας: «Εγώ αγαπητοί συνάδελφοι έχω καταλήξει προ πολλού και έχω υπογράψει ήδη ότι δωρίζω όλα μου τα όργανα εκτός από την γλώσσα μου γιατί στον μεταθανάτιο άγνωστο προορισμό μου θέλω να συνεχίσω να λέω  μα(κ)ακίες.

Την στιγμή της παραπάνω στιχομυθίας ο Μήτσος σέρβιρε τους καφέδες και τότε ο κ. Παπανδρέου που ήταν παρόν του είπε με χλευαστική διάθεση «εσύ Μήτσαρα θα γίνεις δωρητής οργάνων;»

«Βεβαίως κ. πρόεδρε» του απαντά ο Μήτσος «Εγώ θα δωρίσω όλα μου τα όργανα εκτός από τα “τέτοια μου” γιατί είναι πολύτιμα». «Πολύτιμα;» του φωνάζουν γελώντας όλοι εν χορώ «και γιατί είναι πολύτιμα ρε Μήτσο;» τον ρωτά ο Πρωθυπουργός!… και ο Μήτσος του ανταπαντά χαμογελαστός «είναι πολύτιμα κ. πρόεδρε γιατί πάνω είναι γραμμένα τα ονόματα  … όλων σας!»

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Δωρητές … οργάνων!!!

  1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Δεν μας είπες τι θα κρατήσει ο Αναγνώστου. Παρεμπιπτόντως έμαθα πως θα κρατήσει το μουστάκι γιατί το χρειάζεται σαν φερετζέ.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.