Φανταστείτε να μην είχαμε «σοσιαλιστική κυβέρνηση»!!!


Ακόμα γελάνε με το σύντομο ανέκδοτο που είπε στην ομιλία του στο και από αστυνομικό κλοιό καλά περιφραγμένο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς», Αμερικανός πρωθυπουργός ΓΑΠ ο ελάσσων: «Είμαστε Σοσιαλιστική Κυβέρνηση»!!!

Τι εννοούσε ο άνθρωπος; Αυτός, είχε χρόνια να προφέρει τη λέξη –φτου κακά- «σοσιαλιστικός», από τότε που ήθελε να αλλάξει το όνομα του ΠαΣοΚ σε «Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη»… Πόσοι όμως τα θυμούνται αυτά τα τραγελαφικά;

Στην περίκλειστη συνέντευξή του, με ακροατήριο κυρίως παπαγάλους και αστυνομικούς παρέλειψε να απαντήσει στις ερωτήσεις εκπροσώπων των εφημερίδων ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και ΑΥΓΗ: Δηλαδή έκανε γαργάρα την απάντηση στα ερωτήματα «ως πότε θα ωφελείτε την πλουτοκρατία», «πότε θα σταματήσει να χορηγείται αφορολόγητο πετρέλαιο στους πλοιοκτήτες»… και όσα ερωτήματα είχαν δυσκολία ειλικρινούς απάντησης.

Είχε προηγηθεί ο ανεκδιήγητος αντιπρόεδρος Βενιζέλος, για να ανακοινώσει πως το χαράτσι για την ακίνητη περιουσία θα το εισπράξει το κράτος μέσω ΔΕΗ. Το αστείο (;) είναι πως ο ίδιος τον Ιούνιο είχε περίτρανα δηλώσει πως «η ΔΕΗ δεν είναι εισπρακτικός μηχανισμός του δημοσίου, αλλά κοινωφελής υπηρεσία»-Τρεχαγύρευε τώρα και θα δούμε πόσα νοικοκυριά θα μείνουν στο σκοτάδι, από τους πεφωτισμένους που μας κυβερνάνε.

Xώρια που η “αποχώρηση” της τρόϊκα, ήταν ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι συμπαιγνίας του τρομολάγνου αντιπροέδρου. Τρομοκρατηθήκαμε για μια ακόμα φορά μπας και δεν μας φιλοδωρίσετε κι αυτό το μήνα με μισθούς και συντάξεις, ώ μεγαλόψυχοι κυβερνήτες μας… Αλλά το αστείο παρατραβάει. Δεν φοβόσαστε μπας και την πάθετε σαν το βοσκό που φώναζε “λύκοι στα πρόβατα”, για να κοροϊδέψει τους συγχωριανούς του και να γελάσει;

Βάλανε τους τραβαγιέρηδες του ΗΣΑΠ να φυλάνε τα Μουσεία (χαρά ο πρίγκηψ) και κατάντησε μονοήμερη εκδρομή η διαδρομή από την Κηφισιά στον Πειραιά.
Παραζαλισμένο το επιβατικό κοινό που επί ένα και πλέον χρόνο ανεβοκατέβαινε από τρένο σε λεωφορείο για να πάει στη δουλειά του, μια και στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας τα έργα υποδομής σημαίνουν ταλαιπωρία, ήρθαν καπάκι κι οι μετατάξεις και με τις ώρες περιμένουν οι επιβάτες τα τρένα στο σταθμό…
Την ταλαιπωρία φαίνεται πως τη γλιτώνουν οι «έφεδροι», μια και η σοσιαλιστική κυβέρνηση φροντίζει να απαλλαγεί από το «βάρος» τους, σύμφωνα με το σχέδιο του θατσερικού Μάνου, (που τον θυμήθηκε τον ταύρο εν υαλοπωλείω) που το είχε προτείνει ως λύση εδώ και καιρό.
Παραζαλισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι (που σύμφωνα το Λοβέρδο μας «ταλαιπωρούν» άρα κι ο υπουργός ως δημόσιος υπάλληλος κι αυτός αν είναι, κι αν ταλαιπωρεί…) βλέπουν να περικόπτεται ό,τι είχε απομείνει από το μισθό τους μετά τις σοσιαλιστικές περικοπές των δώρων κλπ και ετοιμάζονται να χειροκροτήσουν όποιον υπουργό συναντούν…

Για να δούμε ποιοι είναι οι ευχαριστημένοι ψηφοφόροι:
# Οι συνταξιούχοι
# Οι (παραμένοντες) δημόσιοι υπάλληλοι
# Οι έφεδροι
# Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, που τα απανωτά αντεργατικά νομοσχέδια επέτρεψαν μειώσεις μισθών και απολύσεις χωρίς αποζημίωση.
# Οι άνεργοι
# Οι αγρότες που βλέπουν τις τιμές των προϊόντων τους να μειώνονται για χάρη των μεσαζόντων
# Οι «απελευθερωμένοι» ιδιοκτήτες φορτηγών 
# Οι υπό απελευθέρωση ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ

# Οι Φαρμακοποιοί κι άλλοι μελλοντικοί απελεύθεροι επαγγελματίες.

Που να πάει λοιπόν σε εκλογές ο ταλαίπωρος απεσταλμένος των μεγάλων ξένων συμφερόντων, που ακόμα ψάχνει να βρει τα λεφτά που ο ίδιος υποσχέθηκε προεκλογικά πως υπάρχουν. Τι ψέμα να επικαλεστεί για να υποκλέψει την λαϊκή ψήφο, αφού κατόρθωσε να γίνει πλέον δυσάρεστος κι από τον οκνό προκάτοχό του. Αφού, μάλλον, ούτε την ψήφο της οικογένειάς του δεν θα βρει, επειδή και τ’ αδέλφια του ίσως να έχουν φύγει για άλλες πατρίδες μαζεύοντας τα κέρδη των Σι Ντι Ές τους.
Ούτε η κραταιά μειοψηφία θέλει εκλογές, που θέλει οι δουλειές της να συνεχίζονται απρόσκοπτα, δίχως δημοκρατικές διαδικασίες. Τώρα μάλιστα που το κέρδος τους με τα αντεργατικά μέτρα φουντώνει –κι ας παραπονιούνται υποκριτικά για την ύφεση. Η ύφεση επηρεάζει δυσβάσταχτα, μόνο τα χαμηλά εισοδήματα.
Αλλά μήπως η ΝΔ θέλει εκλογές; Που παρά τις υπό παραγγελία δημοσκοπήσεις, η αλήθεια είναι πως «αποχαιρέτα μου την αυτονομία», με όσα μπόνους κι αν δίνει το εκλογικό σύστημα.
Α, ο ρόλος του Βενιζέλου: Ό,τι κι αν γίνει θεωρεί πως εκείνος είναι ο αδιαμφισβήτητος επόμενος αρχηγός και μελλοντικός (κάποτε) πρωθυπουργός –εδώ έγινε ο ΓΑΠ- και πιστεύει πως όλα όσα λέει και κάνει δεν θα παίξουν ρόλο, επειδή άλλος τα χρεώνεται. Καιροφυλαχτούν , όμως Βαγγέλα, κι άλλοι φιλόδοξοι στο κόμμα. Γι’ αυτό μην είσαι σίγουρος για τίποτα.

ΥΓ 1. Δεν θυμάμαι άλλον “λαοπρόβλητο” πρωθυπουργό να χρειαζόταν να κρυφτεί πίσω από τόσο αυστηρά μέτρα ασφαλείας, για να μας ανακοινώσει μέτρα που θα μας σώσουν…

ΥΓ 2. Συγχαρητήρια στο άλλο αμερικανάκι, τον Α. Σαμαρά, που αποδοκίμασε το χαράτσι στα ακίνητα, αλλά ταυτόχρονα επιτέθηκε στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ που πολεμούν τον τρόπο είσπραξής του!!!

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Φανταστείτε να μην είχαμε «σοσιαλιστική κυβέρνηση»!!!

 1. Ὁ/ἡ Αλεξιβάρβαρος γράφει:

  ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

  ΠΩ ΠΩ
  ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!!!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ NIKOS γράφει:

  ΣΟΣΙΑ…ΛΙΣΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ..[ ΕΧΩΜΕ Ν ΑΛΩΣΤΕ ]..Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΓΩΡΗ ΓΙΑ………ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣ ΙΑ……..ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΠ.ΚΑΙ ΟΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ Ο …[ ΒΟΘΡΟΣ ]..ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΚΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΑΙ ΛΕΡΩΘΗ ΟΛΟΙ .ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΟΤΗΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΘΥΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΟΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ.Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΣΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΕΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ .ΛΑΟ.. ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΛΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΙ ……ΛΥΚΟΙ……ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΦΥΞΟΥΝ ΟΙ …Κ……….ΟΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΛΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΗΣΑΜΑΙ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΕΘΙΟΠΙΑ …..

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.