Οι Τούρκοι δεν θα καταφέρουν ότι δεν κατάφεραν οι Πέρσες


Ποτέ μην στοχασθείτε πως είναι δυνατός!

Καρδιοχτυπά και τρέμει σαν τον λαγό κι αυτός!

Ο ψύχραιμος παρατηρητής των εξελίξεων στην Α. Μεσόγειο και τις τελευταίες ώρες γύρω από το σύμπλεγμα του Καστελορίζου δεν έχει κανένα λόγο να εκπλαγεί η να ανησυχήσει.

Έχουμε αναφερθεί από το antinews στις πραγματικές στοχεύσεις της Τουρκίας, στο παίγνιο ισχύος που εξελίσσεται στην περιοχή και στην προσχηματική «όξυνση» ού μήν και …πολεμικό κλίμα μεταξύ Τουρκίας – Ισραήλ.

Για άλλους κτυπά η καμπάνα !

Η επί δεκαετίες αγαστή συνεργασία στον τομέα των πληροφοριών, της ασφάλειας και της άμυνας μεταξύ των δυο χωρών έχει διδάξει στους Τούρκους ως που μπορούν να «παίξουν» με το Εβραϊκό Κράτος που από καταβολής του αντιδρά με …βιβλικό τρόπο στις προκλήσεις εναντίον του !

«Το σπαθί του Γεδεών», «η ασπίδα του Δαυίδ», «ο Ιησούς του Ναυή» κ.α. δεν είναι μόνο ιστορίες της Βίβλου. Είναι κωδικοί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ στρατιωτικών επιχειρήσεων που έφεραν αποτέλεσμα, συχνά οδυνηρό για τους αντιπάλους. Ρωτήστε την Συρία στην οποία η «ασπίδα του Δαβίδ» κόστισε περίπου 100 αεροσκάφη και δεκάδες οχήματα, αντιαεροπορικές συστοιχίες και ανθρώπινα θύματα…

Οι Τούρκοι ΞΕΡΟΥΝ και επίσης ΞΕΡΟΥΝ και οι Αμερικανοί που έχουν ήδη επιλέξει την Μαλάτεια για την εγκατάσταση του αντιβαλλιστικού ραντάρ.

Οι Τούρκοι ΞΕΡΟΥΝ ότι η επιχείρηση “BARBAROS” όπως βάφτισαν την ματαιόδοξη προσπάθεια τους να πλασαριστούν ως περιφερειακή υπερδύναμη σε τρεις θάλασσες θα καταλήξει σε Pearl Harbor έτσι και απογειωθούν τα Ισραηλινά F-15, ΞΕΡΟΥΝ ότι ο αναιμικός «στόλος» τους θα ξεκληριστεί όπως ο Τουρκο-Αιγυπτιακός στον κόλπο του Ναυαρίνου : Μεθοδικά, αργά, βασανιστικά από υπέρτερες τεχνολογικά και πολιτιστικά δυνάμεις.

Το πραγματικό διακύβευμα, είναι εκεί που θεωρούν ότι τα πράγματα είναι εύκολα. Στην πειρατική διεξαγωγή ερευνών μέσα στην ελληνική ΑΟΖ που ως Επιμηθείς καθυστερούμε να ορίσωμε. Εμείς τους το επιτρέψαμε.

«Βγαίνει ο τουρκικός στόλος από το Ακσάζ !» Τι λές !

Ε λοιπόν ότι βγαίνει από το Ακσάζ, αναγνωριζεται, ταυτοποιείται και προωθείται πρός στοχοποίηση από τα ειδικά για τον σκοπό αυτό χωροθετημένα Ναυτικά Παρατηρητήρια. Ακόμη και η κορβέττα ‘’Haibelyada” αυτό το stealth τελευταίο απόκτημα του Τουρκικού ΠΝ που κάποιοι τείνουν να μας πλασάρουν ως το νέο…Graf von Spee της Α. Μεσογείου που θα ανατρέψει τα δεδομένα !

Τα ΑΣΕΠΕ, τα «ιπτάμενα ραντάρ» της ΠΑ ερευνούν και καταγράφουν και στοχοποιούν ότι κινείται σε ακτίνα 300 ν.μ., τα Mirage F2000 – φορείς Scalp έχουν ήδη ανατεθειμένες τις αποστολές τους και οι φρουρές στα νησιά και τις νησίδες είναι με το δάκτυλο στην σκανδάλη.

Οι Τούρκοι ρίχνουν ζαριά ! Μια ζαριά με πειραγμένα ζάρια, που στις έδρες τους γράφουν «ΕΛΙΑΜΕΠ», «ΣΗΜΙΤΗΣ», «ΙΜΙΑ», «ΕΛΣΙΝΚΙ», «S-300» και άλλα που θέλουμε να ξεχάσουμε. Όπως όλοι οι τζογαδόροι, πιστεύουν πως θα τους βγεί. Πώς κάποιος θα βρεθεί να ευχαριστήσει τους Αμερικανούς που θα μεσολαβήσουν μή τυχόν και «χαλάσει η ΝΑ πτέρυγα της Συμμαχίας», κάποιος «ψύχραιμος» θα αντιμετωπίσει με αγγλικό φλέγμα μια προσβλητική ενέργεια στο Καστελόριζο και κυρίως πως ο χειμαζόμενος, εκβιαζόμενος, ληστευόμενος λαός αυτής της χώρας περί άλλων τυρβάζει.

Πώς για άλλη μια φορά θα πούμε «τώρα για πόλεμο είμαστε;». Πώς το Καστελόριζο και η πειρατική εισβολή στην ΑΟΖ του είναι πολύ μακριά, όσο και η Κύπρος το 74 !

Προσωπικά πιστεύω πως αυτή η ζαριά δεν θα τους βγεί. Ο δοκιμαζόμενος Έλληνας, που παθητικά υφίσταται την φοροεπιδρομή, που πληρώνει αγόγγυστα για τις σπατάλες και τις αρπαχτές της μεταπολιτευτικής συμμορίτικης «ηγεσίας» του, που καλείται να απολογηθεί γιατί …απέκτησε ένα σπίτι (!), που ανέχεται τους κορδακισμούς κομψευόμενων μετα-μοντέρνων υπουργίσκων η τις προσβολές χονδρόπετσων στην ψυχή και το σώμα αντιπροέδρων ΕΔΩ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.

ΤΩΡΑ, γιατί την ανέχεια και την πείνα ακόμη μπορείς να την δεχθείς. Την ξεφτίλα, τον οίκτο των άλλων «τους φουκαράδες ήταν που ήταν για κλάματα, τους πήραν και φαλάγγι οι Τούρκοι» δεν το δέχεσαι !

Την αντίληψη αυτή συμμερίζονται και πολλοί εχέφρονες στην κυβέρνηση και παρατηρούμε ήδη μια ασυνήθη για τα δεδομένα και τις «εκσυγχρονιστικές»παραδόσεις του υπουργείου αλλαγή ύφους, ενώ κυκλοφορούν μετ’επιτάσεως και σενάρια προχωρημένων διαβουλεύσεων με άλλη χώρα της Μεσογείου για θέματα ασφαλείας και ενώ γίνεται λόγος ακόμη και για μεταστάθμευση αεροσκαφών…

Βεβαίως κάθε ενίσχυση είναι δεκτή και επιθυμητή. Η Ιστορία όμως και ειδικά η δική μας δείχνει πως μόνο στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις είχαμε αποτέλεσμα.

Παραφράζοντας τον πρόεδρο Μάο, «η Τουρκία είναι μια χάρτινη τίγρις». Είναι μια wannabe τοπική υπερδύναμη, με μια υπερθερμασμένη οικονομία, έναν τεράστιο στρατό που ευτελίζεται καθημερινά από το Κουρδικό αντάρτικο, που έχει την φυσική του ηγεσία στην φυλακή, που στην ουσία είναι μια μάζα πεζών και ιππέων της στέπας όπως οι ασιάτες πρόγονοί τους.

Ε λοιπόν αυτή η Ασιατική δεσποτεία δεν θα καταφέρει ότι δεν κατάφεραν οι Πέρσες, δεν θα διαρρήξει τον ασφυκτικό κλοιό στον οποίο την έκλεισαν η Ιστορία και η Γεωγραφία !

Parsifal

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Οι Τούρκοι δεν θα καταφέρουν ότι δεν κατάφεραν οι Πέρσες

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Λοιπόν……κρατιέμαι πολύ καιρό…..

  Μπορεί ο μισός να είμαι Μακεδόνας και βέρος Θεσσαλονικιός από την μία πλευρά…

  Αλλά από την άλλη μισή είμαι Σμυρνιός…..

  Και ως γνωστόν οι Μικρασιάτες βρίζανε άσχημα Θεούς και Δαίμονες…

  Οπότε συγχωρέστε με γιατί τώρα θα εκφραστώ ως Μικρασιάτης….

  Οι Τούρκοι….. θα μας ^@%^@ τα &^@&#^& τα ^&!%@^!*&^@*&!!!!!!!!!!

  Και στο τέλος θα τους *(#@^#*&#@ το μέσα έξω……

  Και τόσο άγρια μάλιστα που θα μας παρακαλάνε να τους #@&*(@&#@* ήρεμα αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να τους *@(*()*)&*)&)@!!! τόσο άγρια που δεν θα έχουν ούτε κουράγιο για να ζητήσουν έλεος στο τέλος…..

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!!!! ΖΗΤΩ!!!!!!!!!

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.