Μυστικά κρατούνται στην Ολλανδία τα σενάρια μιας ελληνικής χρεοκοπίας


Η ολλανδική εφημερίδα “Dutch News” αναφέρει σε χθεσινό της άρθρο ότι τα πραγματικά σενάρια για τη χρεοκοπία της Ελλάδας δεν δημοσιοποιούνται στον ολλανδικό τύπο, και εάν κάτι αναφέρεται, δεν γίνεται αναφορά στο όνομα της Ελλάδας.

Σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας, γράφει μια άλλη ολλανδική εφημερίδα, η “Telegraaf”, οι τιμές των ακινήτων στην Ολλανδία θα έπεφταν κατά 20%, σύμφωνα με υπολογισμούς του ολλανδικού υπουργείου Οικονομικών.

Οι ακριβείς υπολογισμοί για τις συνέπειες μιας ελληνικής χρεοκοπίας, που δεν αποκαλύπτονται στους Ολλανδούς πολίτες, περιέχονται σε μια απόρρητη ενημερωτική έκθεση, στην οποία μόνο τα μέλη του Ολλανδικού Κοινοβουλίου έχουν πρόσβαση. Η έκθεση δεν αναφέρει την Ελλάδα ονομαστικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ολλανδικού τύπου, αλλά δόθηκε στους βουλευτές, αφού οι τελευταίοι ζήτησαν από τον υπ. Οικονομικών, Jan Kees de Jager, να τους ενημερώσει για τις πιθανές συνέπειες μιας χρεοκοπίας της Ελλάδας για την ολλανδική οικονομία.

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.