Νέο θέατρο Παπανδρέου


Το ΠΑΣΟΚ με την «βοήθεια» της τροϊκας έβαλε σε εφαρμογή και πάλι θεατρικά τρομολαγνικά σενάρια για να τρομοκρατήσει, ακόμα μια φορά τον ελληνικό και να του υφαρπάξει και άλλη περιουσία, με νέα μέτρα που θα εξαγγείλει την επόμενη κιόλας εβδομάδα.  Αν παρακολουθούσε κανείς από χθες το βράδυ τα παπαγαλάκια στα καθεστωτικά ΜΜΕ, θα παρατηρούσε ότι, ενώ από το ένα μέρος τρομοκρατούσαν το λαό με την «ξαφνική» επιστροφή του κ. Παπανδρέου από Λονδίνο και το τι κακό μπορεί να κρύβει αυτή η επιστροφή, από το άλλο, μετά δυσκολίας μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια.

Η 6η δόση σε καμία περίπτωση δεν κινδυνεύει, ας μην είμαστε αφελείς. Όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται επ’ άπειρον. Η τρόϊκα θέλει μόνιμα μέτρα. Μέσα σ’ αυτά προφανώς προτείνει και την δραματική συρρίκνωση του δημόσιου τομέα.

Το ΠΑΣΟΚ όμως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συρρικνώσει το κρατικοδίαιτο καθεστώς του και tayt;oxrona να ανοίξει την πραγματική οικονομία στην κοινωνία.

Παίζει λοιπόν και πάλι το αγαπημένο του θέατρο του τρόμου για να επιβάλει την επόμενη εβδομάδα και νέα εξοντωτικά μέτρα, μέχρι την πλήρη εξαθλίωσή μας.

Μόνη λύση, ο λαϊκός ξεσηκωμός.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Νέο θέατρο Παπανδρέου

  1. Ὁ/ἡ Αλεξιβάρβαρος γράφει:

    ΣΥΓΝΩΜΗ
    ΕΔΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;

    ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.