5.856€ μηνιαίως, και αναδρομικώς από το Νοέμβριο του 2010, ο μισθός του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, που … κλείνει


κλικ για μεγέθυνση

Οι πράσινες κότες δεν βάζουν μυαλό. Ετοιμάζονται, παρά τις «διαφωνίες» τους στα τηλεπαράθυρα, να πουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, στις ψηφοφορίες στην Βουλή. Ως επιχείρημα επικαλούνται την «σωτηρία της πατρίδας». Ωραία λοιπόν, επειδή εμείς εδώκαμεν, δεν μπορούμε να την σώσουμε άλλο. Όμως βρε πουλάδες μου, εσείς πως είσαστε βέβαιες ότι σώζετε την πατρίδα. Εδώ και δύο χρόνια έχετε μετατραπεί από βουλευτές,  σε  επαγγελματίες διασώστες. Δεν σας έχει περάσει από το νου ότι η «διάσωση» που κάνετε λάθος. Δεν μπορεί να προσπαθείτε με τον σωστό τρόπο  και να μην σωζόμαστε με τίποτα. Παράδειγμα χαρακτηριστικό, οι  διασώστες Βενιζέλος-Μόσιαλος.
Από την μία μεριά φορολογούν εισοδήματα των 5.000 ευρώ και κλείνουν την ΕΤ1, και από την άλλη δίνουν μισθό στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤ, 5.856€ μηνιαίως, και μάλιστα αναδρομικώς από το Νοέμβριο του 2010. Δεν σας περνάει από το νού η σκέψη ότι κάτι λάθος κάνετε στην διάσωση. Κοιτάξτε λοιπόν να το πάρετε αλλιώς, γιατί οι πολίτες από τα λόγια περνάνε ήδη στα έργα. Και τότε δεν σας σώζει τίποτα.

Δημήτρης Μακρής

filotimia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.