Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι συμμέτοχοι στα δολοφονικά πειράματα της κυβέρνησης στα ποντίκια-πολίτες


Κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πλέον αθώος του εγκλήματος.

Κανείς δεν έχει άλλοθι για τη δολοφονία της χώρας από την κυβέρνησή του. Και μιλάμε για στυγνή  δολοφονία μια και κανείς Έλληνας δεν έχει πειστεί ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να τα καταφέρει.

Ακόμη και οι ίδιοι  οι κυβερνώντες έχουν αρχίσει να σαρκάζουν την υπομονή των πειραματόζωων, όπως σωστά παρατήρησε ο Πρετεντέρης.

-Θα δούμε πόσο θ’ αντέξουν οι Έλληνες. Η ζωή δεν τελειώνει…

Αυτή ήταν η απάντηση του κωλοτούμπα Παντελή Οικονόμου, ο οποίος αφού στρογγυλοκάθησε στη δερμάτινη καρέκλα του υφυπουργού, κάνει ότι μπορεί για να φανεί χρήσιμος σαν διασκεδαστής του Βενιζέλου: γκριμάτσες, ανέκδοτα, χαριτωμενιές.

Ο Οικονόμου είναι χαρακτηριστική περίπτωση  πασοκιάς.

Για να επανέλθουμε λοιπόν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είναι εξίσου συνένοχοι με τους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο.

Οι οποίοι μέσα στον αμοραλισμό και την προδοτική ανικανότητά τους αντιμετωπίζουν 10 εκατομμύρια συμπολίτες τους σας πειραματόζωα.

Για τους εξουσιαστές είμαστε ένα είδος ποντικών όπου οι μαθητευόμενοι γιατροί με τις θωρακισμένες λιμουζίνες-φοβερή η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαγιάννη και του Αντώνη Μυλωνάκη στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» για την αξίας 900.000 λίμο του Βενιζέλου-έχουν όλοι την ευχέρεια να εφαρμόσουν ακόμη και τις πιο ακραίες ιδέες τους.

Η ανοχή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι συνενοχή.

Στη καλύτερη περίπτωση παρακολουθούν αμέτοχοι τα βασανιστήριά μας, σπρώχνοντας τον πολιτικό χρόνο ως το τέλος του μήνα που πέφτουν τα μισθά και τα επιδόματα.

Παρτάκηδες της συμφοράς (μας)…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.