Η κ.Κανέλη δεν υπολόγισε πόσα προφυλακτικά χρειάζεται η οικογένεια ετησίως μετά από κάθε αναθεώρηση του Μνημονίου…


….Τη παρακαλούμε να επανέλθει με το σχετικό “ντεκόρ”…

Και ναι, είναι η χρυσή ευκαιρία του Παπανδρέου…Το Βloomberg αναφέρει σενάριο επαναγοράς του Ελληνικού δημοσίου χρέους…Αυτό περιμένει…Αν συμβεί αυτό η Τρόικα θα είναι απαλό χάδι…Θα μας φέρουν -όχι τον Ράιχενμπαχ- κανονικό διορισμένο Πρωθυπουργό…Είναι η χρυσή ευκαιρία…Θα υποσκάψει το Βενιζέλο και θα έχει άπλετο χρόνο να αφήσει τη διακυβέρνηση της χώρας…Βόλτες με το κανό, με το ποδήλατο σε φυλασσόμενους χώρους μη τυχόν και έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο του μόχθου….

Δε χρειάζεται επανάσταση η Ελλάδα…Αρκεί να κλείσουμε τους Βουλευτές στο εντευκτήριο…Θα σκοτωθούν από μόνοι τους…Και έτσι όλα θα μπορέσουν να επανέλθουν ομαλά στη λειτουργία τους….

Το λεξικό που έφερε ο κ. Καρατζαφέρης φανταζόμαστε το δώρισε στο Πρωθυπουργό…

Η κ. Παπαρήγα είναι σίγουρη για ότι η χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη…Βουλωμένο γράμμα διαβάζει…Μετά από αυτή της τη δήλωση γκρεμίστηκαν τα Χρηματιστήρια ανά τον κόσμο από το κλίμα πανικού που προκάλεσε…

Ο κ. Σόρος-συνομιλητής του Πρωθυπουργού-είπε να πτωχεύσουν την Ελλάδα να σωθούμε όλοι…Φανταζόμαστε κρυφοκοίταξε το CDS που έχει κρυμμένο στο χαρτοφυλάκιο του….Είναι πολλά τα λεφτά ε George?

Ο κ.Σαμαράς ζητά επιτακτικά εκλογές….Επειδή τα γκάλοπ τον δείχνουν πρώτο…Λές και τώρα έγινε επικίνδυνη η Κυβέρνηση, δεν ήταν 2 χρόνια τώρα..

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο κ.Βενιζέλος είναι Συνταγματολόγος και όχι Συνταγματάρχης…Κάτσε ρε Αλέξη….Με τόσα αντισυνταγματικά που φέρνει ο άνθρωπος-έπρεπε να πείς ότι είναι αντι-Συνταγματολόγος και όχι αντί-Συνταγματάρχης…

Τέρμα οι βόλτες της Άντας με την Εμινέ(σύζυγο του Ερντογάν) στην Αθήνα …Τώρα έχουμε μόνο βόλτες από ερευνητικά με φρεγάτες στο Αιγαίο…Τώρα ποιό από τα δύο είναι πιο επικίνδυνο η ιστορία θα δείξει…

pikri-sokolata

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.