Οι ανίκανοι και συνένοχοι δεν μπορούν να κυβερνήσουν


pinelopiΗ Ελλάδα φαίνεται να καταρρέει.

Οι ένοχοι αυτής της τραγικής πραγματικότητας είναι οι πρωταγωνιστές του σημερινού πολιτικού σκηνικού.

Είτε κυβέρνησαν, είτε υπήρξαν σιωπηλοί μάρτυρες του αίσχους.

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ σχεδιάζουν συγκυβέρνηση, για το καλό του τόπου. Σχεδιάζουν να διαχειριστούν μαζί την οικονομία που κατέστρεψαν. Οι ένοχοι ενώ μένουν ατιμώρητοι συνεχίζουν να εμπαίζουν τον Ελληνικό λαό και να λειτουργούν εις βάρος των πάρα πολλών πολιτών.

Ανίκανοι να διαχειριστούν τα οικονομικά των κομμάτων τους, αφού χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια και έχουν προεισπράξει μέχρι και το 2017 τις κρατικές επιχορηγήσεις προς τα κόμματα, τολμούν να ζητάνε να διαχειριστούν την οικονομία της χώρας! Αυτοί που έκαναν ανακαινίσεις στα κομματικά τους γραφεία, τη στιγμή που οι πολίτες καλούνται να περάσουν πεινώντας έναν παγωμένο χειμώνα χωρίς θέρμανση, στην ανεργία, τολμούν να μιλάνε για την σωτηρία της χώρας που οι ίδιοι κατέστρεψαν.

Ποιος θα βρεθεί να πολεμήσει τους ένοχους και συνεργούς; Ποιος θα μας οδηγήσει σε μία νέα Ελλάδα, σε μία Ελλάδα που αξίζει τον σεβασμό και που οι πολίτες της θα απολαμβάνουν την δημοκρατία; Ποιος θα πατάξει τους κυβερνο-τρομοκράτες που απομυζούν τον εθνικό πλούτο και που έχουν ανοίξει πόλεμο στους Έλληνες πολίτες;

Όλοι μας καλούμαστε να βγούμε από το ΣΟΚ και ΔΕΟΣ με το οποίο μας βομβαρδίζουν, να κάνουμε τις προσωπικές μας υπερβάσεις και ομονοώντας να σταθούμε στο πλευρό εκείνου που αποφασιστικά θα τοποθετήσει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, θα διεκδικήσει τα δίκαια και θα υπερασπισθεί τους πολίτες και την ίδια την χώρα από τους κινδύνους που σήμερα οι ένοχοι και συνένοχοι την έχουν εκθέσει.

Αν δεν μπορέσουμε εμείς οι πολίτες να συνέλθουμε από τις ψυχολογικές επιχειρήσεις και αν δεν μπορέσουμε να κατανοήσουμε πως πλήθος ειδικών επιστημόνων εργάζονται για να μας κρατούν καθηλωμένους μέσα από τα ΜΜΕ, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας που μας έχουν ετοιμάσει οι διεθνείς τοκογλύφοι, οι διεθνείς οικονομικοί τρομοκράτες, οι φίλοι και οι εταίροι, με τη βοήθεια των ανάλγητων πολιτικών και κομμάτων που ανέλαβαν να ισοπεδώσουν την χώρα και να μας μετατρέψουν σε πάμφθηνο εργατικό δυναμικό, αφού πρώτα πάρουν στην κατοχή τους όλο τον εθνικό πλούτο της Ελλάδας.

Αυτό θέλουμε; Αν όχι, τότε ας κοιτάξουμε γύρω μας και ας ψάξουμε να βρούμε τους έντιμους (και όχι νέα λαμόγια που ευκαιριακά εμφανίσθηκαν για να καλύψουν πάγιες και έκτακτες ανάγκες της επιβίωσης του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος) και να τους αναθέσουμε το βαρύ και δύσκολο έργο ανάκαμψης και επαναφοράς στην αξιοπρέπεια και στο χαμόγελο.

Οι Έλληνες που θα το κάνουν αυτό υπάρχουν. Προσπαθούν να μας πλησιάσουν, αλλά το σύστημα τους κρατάει μακριά μας. Μήπως πρέπει να ψάξουμε να τους βρούμε, να τους δούμε, να τους πλησιάσουμε, να τους πλαισιώσουμε και να πολεμήσουμε ενάντια σε εκείνους που θρασύτατα μας κήρυξαν τον πόλεμο και μας βομβαρδίζουν εξοντώνοντάς μας;

Κωνσταντίνος

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.