Η κυρία αντιπροέδρου, το veto και η ήττα του ΠΑΣΟΚ


Η κυρία αντιπροέδρου, το veto και η ήττα του ΠΑΣΟΚ

Το πόσο μεγάλες είναι οι αντιδράσεις, μέσα στο ΠΑΣΟΚ, κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου, φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο οι σύντροφοι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αντιμετωπίζουν και τη σύζυγό του Χριστίνα Χριστοφάκη η οποία είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Σαρωνικού. Η κυρία Παγκάλου έχασε… πανηγυρικά τις δημοτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, όμως δεν το έβαλε κάτω. Έτσι στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α. (έτσι μετονομάστηκε η ΤΕΔΚΝΑ) θέλησε να είναι υποψήφια.

Όμως οι πασόκοι σύντροφοί της, της αρνήθηκαν κάτι τέτοιο φοβούμενοι ότι είναι δυνατόν να χάσει πάλι οπότε ο αντιπρόεδρος – σύζυγός της θα βρισκόταν σε ακόμη πιο δεινή θέση από αυτή που βρίσκεται σήμερα.

Στράφηκαν λοιπόν στην υποψηφιότητα του Μανόλη Τσαλικίδη, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος Σαρωνικού και στενός συνεργάτης του δημάρχου Πέτρου Φιλίππου. Όλα ήταν έτοιμα για την ανακοίνωση του ονόματος του κ. Τσαλικίδη αλλά είχαν υπολογίσει χωρίς τη… Χριστίνα.

Η κ. Χριστοφάκη έθεσε veto γιατί θεωρεί ότι αυτή είναι η φωνή του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Σαρωνικού. Αποτέλεσμα;

Ο Μανόλης Τσαλικίδης «κόπηκε» και το ΠΑΣΟΚ έχασε την ευκαιρία να πάρει μερικές ψήφους επιπλέον στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής. Βέβαια προς το να γλιτώσει τα χειρότερα ο κύριος αντιπρόεδρος, τι είναι μια νίκη εντυπώσεων στους δύσκολους καιρούς που διάγει το Κίνημα;

kentrinews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.