Παραιτήθηκε ο ΓΓ Επικοινωνιών του υπουργείου Υποδομών


Παραιτήθηκε ο ΓΓ Επικοινωνιών του υπουργείου Υποδομών

Την παραίτησή του στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση υπέβαλλε ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών, Σωκράτης Κάτσικας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κάτσικας ήταν ο τελευταίος συνεργάτης του Δημήτρη Ρέππα που παρέμεινε στο υπουργείο Υποδομών. Ωστόσο, πηγές του υπουργείου διευκρίνιζαν ότι η παραίτηση του δεν σχετίζεται με διαφωνία του κ. Κάτσικα με την πολιτική ηγεσία, αλλά οφείλεται στην επιθυμία του να επιστρέψει στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Ραγκούσης έκανε με λύπη δεκτή την παραίτηση.

Ο κ. Κάτσικας είναι καθηγητής του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπου είναι και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Τεχνο-οικονομική Διοίκηση και Ασφάλεια Συστημάτων.

Είναι συγγραφέας περισσότερων από 150 τεχνικών δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, βιβλία και πρακτικά συνεδρίων στους τομείς ενδιαφέροντός του.

newscode.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.