Μας κοστίζουν ακριβά οι σύμβουλοι του Παπουτσή


Μας κοστίζουν ακριβά οι σύμβουλοι του Παπουτσή

Δεν του φτάνουν οι «πραιτοριανοί» που έχει μαζέψει, θέλει κι άλλους! Ο λόγος για τον υπουργό της Αστυνομίας Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος στο πλαίσιο των περικοπών των κρατικών εξόδων για να βγει η χώρα από την κρίση, έδωσε εντολή και ήδη έχουν αρχίσει εργασίες στον 5ο όροφο του κτιρίου της οδού Κατεχάκη (Κανελλοπούλου την ξέρουν οι ειδικοί) για να δημιουργηθεί πολυτελής χώρος για την εγκατάσταση νέων συμβούλων του.

Έτσι ένα μεγάλο μέρος του ορόφου έχει μετατραπεί σε γιαπί και κάποιες υπηρεσίες που στεγάζονταν εκεί έχουν ήδη μεταφερθεί σε άλλους ορόφους. Οι νέοι σύμβουλοι του υπουργού θα έχουν εξαίρετη θέα στα βόρεια προάστια της Αθήνας – αφού τα γραφεία τους «βλέπουν» προς την πλευρά της Κατεχάκη – και σίγουρα θα συνδράμουν τα μέγιστα στην προσπάθεια του πάλαι ποτέ μουσάτου αγωνιστή φοιτητή να επιβάλει την τάξη στην ελληνική επικράτεια.

Βέβαια τα έξοδα που έκανε για να στεγάσει τους νέους βοηθούς του, δεν τον ενόχλησαν καθόλου ούτε  τον ίδιο, ούτε τους συντρόφους του στην κυβέρνηση ΓΑΠ. Βλέπετε η τήρηση της έννομης τάξης θέλει βαψίματα και καινούργιες παχιές μοκέτες για να γίνει πράξη!

kentrinews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.