Τα τρωκτικά των ΜΜ”Ε”,η πρεσβεία,και η περίπτωση Καραμανλή


*Οι Αμερικανοί που πολιορκούν το Χρηματιστήριο στη Γουώλ Στρητ είναι κι αυτοί «διεφθαρμένοι τεμπέληδες και χαραμοφάηδες»; τα «έφαγαν κι αυτοί μαζί με τον Ομπάμα»;…
* Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό! Απευθύνεται στα οικτρά παλιόσκυλα της πιο ιταμής προπαγάνδας που έχει εξαπολυθεί εναντίον των Ελλήνων πολιτών τα τελευταία χρόνια.
* Απευθύνεται στα τρωκτικά που μέσα απ’ τα ΜΜΕ υπέσκαψαν το αυτεξούσιο του κράτους, υπονομεύοντας τον αυτοσεβασμό των ανθρώπων.
* Απευθύνεται στους κομπλεξικούς με την Ευρώπη και στους λιγούρηδες για το χρυσίον των αφεντικών. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι!
* Τους ξέρετε κι εσείς!
* Αυτοί που υπερασπίστηκαν το Μνημόνιο και τα Ανδρείκελά του, όπως πιο πριν το Σχέδιο Ανάν, τους ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς, τον θανατερό χορό του Χρηματιστηρίου, αυτούς που συνεχίζουν να πλουτίζουν εξηγώντας στον λαό πόσο πολύ αξίζει τη φτώχεια του και την ταπείνωση του. Την υποδούλωση του…

Οτι ο Πρωθυπουργός (τώρα) της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου ήταν και είναι
ευεπίφορος
στα κελεύσματα, στις υποδείξεις και στις εντολές των ΗΠΑ, το ξέρουν σ’ αυτόν τον τόπο και οι πέτρες
…εξ ου και ο φόβος του Γιωργάκη ότι κάποια μέρα θα τον «πάρουν με (κάποιες απ’ αυτές) τις πέτρες»…
Ομως, οι αποκαλύψεις του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» για τη σχέση του Πρωθυπουργού μας (διότι, έτσι ή αλλοιώς, είναι Πρωθυπουργός μας) προκαλούν ένα σφίξιμο στο στομάχι σε όσους κατοικεί ακόμα κάπου εκεί γύρω η ψυχή τους – όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ελληνες για τα πέριξ στο διάφραγμα και λένε ακόμα οι Κινέζοι.
Σύμφωνα λοιπόν με απόρρητα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, καθώς και του κ. Ντάνιελ Σπέκχαρτ, Πρέσβη τότε (2009) των ΗΠΑ στην Ελλάδα, προς την Ουάσιγκτων «ο Γεώργιος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός θα επανεξετάσει τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και τη συμφωνία για τον South Stream».
Οτι επίσης ο «Παπανδρέου θα “απευθυνθεί” (τα εισαγωγικά δικά μου) στην Τουρκία και τη “Μακεδονία” (χωρίς εισαγωγικά στα εν λόγω τηλεγραφήματα)», έχοντας αφήσει στους Αμερικανούς να εννοήσουν ότι «προτίθεται (σ.σ. ο Παπανδρέου) να είναι προσωπικά πιο δραστήριος» σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Αν αφήσουμε στην άκρη τη διπλωματική γλώσσα (που με τον τρόπο της τ’ αληθή λέγει), διαπιστώνουμε ότι οι εκτιμήσεις Σπέκχαρντ επαληθεύτηκαν αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009.
«Ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και ο South Stream πάγωσαν», γράφουν τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», ενώ «στη συνάντηση Παπανδρέου – Πούτιν στη Μόσχα και παρ’ ότι υπήρχε προσυμφωνία για την καταβολή βοήθειας απ’ τη Ρωσία προς την Ελλάδα ύψους 25 δισ. ευρώ, ο Ελληνας Πρωθυπουργός
αναφέρθηκε μόνο στα θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος που, κατά τον κ. Σπέκχαρντ, τον απασχολούν: τις κλιματικές αλλαγές…»
– !!!
Με έναν λόγο ο Πρωθυπουργός μας συζήτησε με τον κ. Πούτιν, όπως οι Αγγλοι όταν δεν έχουν να συζητήσουν για τίποτε άλλο, για τον καιρό!
ΜΚΟ το Ουράνιο Τόξο.
Για αυτά τα 25 δισ. ευρώ που δεν πήρε απ’ τους Ρώσους ο Παπανδρέου έσυρε και παγίδευσε τη χώρα στο Μνημόνιο και υπερηφανεύεται σήμερα (ναι, υπερηφανεύεται) ότι μας εξασφάλισε «το μεγαλύτερο δάνειο στην ιστορία»!
*****
Τα πράγματα είναι απλά και δεν έχουμε να κάνουμε με καμμιά «θεωρία συνωμοσίας».
Ο Παπανδρέου έκανε ό,τι του έλεγαν και κάνει ό,τι του λένε. Το «περιβάλλον» Χίλαρυ Κλίντον, η Goldman Sachs, η καθ’ ημάς Πρεσβεία, η Τρόικα, και ο τελευταίος ϋμπερστουρμφύρερ του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών. Αυτών τις εντολές εκτελεί και πάντως όχι εκείνων που τον ψήφισαν.
………………………………
Είναι δυσάρεστο να μη σέβεται κάποιος τον Πρωθυπουργό του, είναι θλιβερό και συχνά επώδυνο να μην μπορεί να τον σεβαστεί
αλλά έχουμε να κάνουμε με έναν Πρωθυπουργό που δεν σέβεται ο ίδιος τη χώρα του.
Οπως δεν τη σεβόταν και ως Υπουργός Εξωτερικών. Διότι πάλι σύμφωνα με τηλεγράφημα (Φ. 1130 πΓ ΔΜ/377/ΑΣ3407) που φέρνουν στο φως τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ο Παπανδρέου όπως και ο κ. Σημίτης γνώριζαν (είχε ενημερωθεί ο Ελληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτων) ήδη από το 2003 ότι οι ΗΠΑ επρόκειτο να αναγνωρίσουν τα Σκόπια «υπό την ονομασία Μακεδονία» και, δεν κούνησαν ούτε τα δαχτυλάκι τους…
Τα προβλήματα αλλά και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα υπερβαίνουν τις «κλιματικές αλλαγές» στο Καστελόριζο και τις φθινοπωρινές βροχές στα Σκόπια. Η εξάρθρωση της διοίκησης (του κράτους), η εξουθένωση της κοινωνίας (διά της ανυποληψίας και της πείνας) καθώς και η αποσύνθεση του λαού και του έθνους έχουν στήσει ένα θέατρο, πολύ μεγαλύτερο απ’ εκείνο των Συρακουσσών για να παιχθεί μια τραγωδία πολύ χειρότερη απ’ εκείνη για την οποίαν οι Αθηναίοι έβαλαν πρόστιμο στον Φρύνιχο – την Αλωση της Μιλήτου…
Και αν οι Αθηναίοι ζημίωσαν τον Φρύνιχο ως υπομνήσαντα οικεία κακά, εμείς, ως φαίνεται, πάμε να τα ζήσουμε εκ νέου…

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 7.Χ.2011 stathis@enet.gr
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.