Για το ποιοί είναι οι Γερμανοί, μας πληροφορεί ο μεγάλος άγγλος οικονομολόγος (Keynes)


του gian gian

Γράφει λοιπόν ο ” (Keynes) για τους Γερμανούς: “Ο Γερμανός δεν καταλαβαίνει και δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα, παρά μόνο τον εκφοβισμό, δεν δείχνει καμία γενναιοδωρία ή ενδοιασμό στις διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει πλεονέκτημα που δεν θα κοιτάξει να εκμεταλλευθεί και κανένα σημείο στο οποίο δεν θα ξέπεφτε χάριν του κέρδους – ενώ είναι άνευ τιμής, υπερηφάνειας ή οίκτου.

Ως εκ τούτου δεν πρέπει ποτέ να διαπραγματεύεσαι με ένα Γερμανό ή να συμφιλιώνεσαι μαζί του – πρέπει να του υπαγορεύεις…. ” (Keynes) …..

Εγώ αυτό που έχω να προτείνω σε όλους όσους ονειρεύονται ότι οι Γερμανοί θα σώσουν την Ελλάδα, είναι να πάψουν να ετοιμάζουν τα κουτάλια τους, δεν δίνουν οι Γερμανοί σε κανέναν ψωμί να φάει, γιαυτό είναι προτιμότερο από τώρα να εκπαιδευτούνε στην κουραμάνα.

Ναι δεν λέω, μερικοί δοσίλογοι, κυβερνόντες, επιχειρηματίες πρώην και νυν αντιπρόσωποι της simens όλοι αυτοί καμιά εκατοστοί όλοι κι όλοι, όλο και κάτι θα τους δώσουν οι Γερμανοί.

Εσείς οι υπόλοιποι. Σας είπα. Κουραμάνα. Κουραμάνα. Κουραμάνα. Και θα πληρώνετε και το ρεύμα, όπως σας ενημέρωσε η ΔΕΗ από 01/01/2012 ακριβότερο κατά 19%, λόγο του ότι η ΔΕΗ αγοράζει το ρεύμα των πράσινων γερμανικών (και όχι μόνο)  ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ακριβότερο, από όσο το πουλά τώρα στον καταναλωτή, πιστεύω να το ξέρετε και αυτό κουτόφραγκοι, ότι εσείς θα επιδοτείτε την πράσινη ενέργεια  (με δημόσιο χρήμα) για τα επόμενα 20 χρόνια, όπως προβλέπουν όλα τα συμβόλαια της πράσινης ενέργεια, για να εξασφαλιστούν τα χοντρά κέρδη των πράσινων επενδυτών.

Θα μου πείτε τι να κάνουμε.

Να κάνουμε αυτό που μας λέει ο (Keynes). Να τους εκφοβίσομε, και να απαιτήσουμε τώρα, τώρα όμως όλες τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Όχι αύριο, τώρα, να καλέσει ο Παπανδρέου τον Γερμανό πρέσβη στο Μαξίμου, και με την απαιτούμενη πυγμή να ζητήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την αξιοπρέπεια, το δεύτερο θα μας το υποδείξει η στάση τους.

Για ένα όμως να είστε σίγουροι, κανένας έμπορας δεν θέλει να χάσει πελάτη.

Μας λέει ο (Keynes) για τον Γερμανό: (δεν δείχνει καμία γενναιοδωρία ή ενδοιασμό στις διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει πλεονέκτημα που δεν θα κοιτάξει να εκμεταλλευθεί) ,,,,,,  και τι κάνει τώρα ο Γερμανός,, έρχεται και ανάμεσα στις φιλοφρονήσεις και τις επενδύσεις,,, δεν ξεχνά να μας ζητήσει να ξεχάσουμε, να δήξουμε κατανόηση, να ξεχάσει, το ελληνικό δημόσιο τις απαιτήσεις που έχει από την  simens τα ναυπηγεία, και τις υπόλοιπες γερμανικές εταιρείας οι οποίες αποδεδειγμένα έκλεβαν το ελληνικό Δημόσιο.

Με μια λέξη. Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι.

Σίγουρα είμαστε λαός για πολύ χιούμορ.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.