Αίρονται όλοι οι περιορισμοί για τους αλλοδαπούς μαθητές
Κανένας μαθητής δεν εξαιρείται πλέον από τη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων, με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που εστάλη στα δημοτικά σχολεία εν όψει της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Έτσι, σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» αίρονται όλοι οι περιορισμοί για τους αλλοδαπούς μαθητές αλλά και για τα παιδιά που έχουν πάρει απαλλαγή από το μάθημα της φυσικής αγωγής.
Έως τώρα προβλεπόταν ότι στη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων μπορούσαν να συμμετάσχουν παιδιά ελληνικής καταγωγής με ξένη υπηκοότητα, εφόσον ήταν σύμφωνοι οι γονείς τους και αλλοδαποί μαθητές με απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι φοιτούν δύο χρόνια σε ελληνικό σχολείο.
Ωραία …..
Να δω αφγανό να σηκώνει την Ελληνική σημαία…..
Πακιστανό να τραγουδάει τον Εθνικό ύμνο….
Ιρακινό φαντάρο με το Ελληνικό Εθνόσημο….
και να γίνω εγώ τούρκος και να τους ξεσκίσω όλους…….
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
ΙΩΑΝΝΗ;;;;;;;
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Θυμάστε κάποτε τον που σε κάποιο από τα εύθυμα σκετς έβαλε έναν μαύρο να κάνει τον Έλληνα αγρότη και να μιλάει βλάχικα; Κάπως έτσι φαντάζει το σκηνικό. Όπως ας πούμε αν σηκώνονταν ο Χίτλερ κι έβλεπε τον Ρέσλερ στα δεξιά της καγκελαρίας θα ξαναπέθαινε αυθορί.
O tempora o mores.
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Εγώ λέω ασχολειθείτε με τους ανθέλληνες έλληνες και όχι με τους ελληνόφιλους αλλοδαπούς που όντας καλοί μαθητές και καλά μυαλά ΕΜΑΣ τιμούν σηκώνοντας την ελληνική σημαία.Και σιγά πια.Δεν παραμένει παρά ένα σύμβολο.Το θέμα είναι εσύ τι συμβολίζεις με τις πράξεις σου και όχι να συμπεριφέρεσε σαν καρατζαφερικός κάθε φορά που κάποιος αλλοδαπός θέλει να σηκώσει μια σημαία.
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Όλοι άνθρωποι είμαστε.Ο καλύτερος σηκώνει το βραβείο.Προτιμώ να σηκώσει το βραβείο-σημαία ένας αλλοδαπός παρά ένας ο οποίος μπορεί στο μέλλον να ξεπουλήσει την χώρα όπως έκαναν οι 155 προδότες και τόσοι άλλοι ”έλληνες” που βρισκόταν μέσα στο σύστημα.Όσο για την έξαρση των εθνικιστικών στοιχείων δείχνει και την παιδεία του καθένα καθώς και την κριτική του ικανότητα.Δεν μας φταίνε οι όποιοι αμερικάνοι ή γερμανοί κύριοι.Το σύστημα φταίει.Το καπιταλιστικό που το τροφοδοτήσατε με την δική σας ψήφο.
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει