Αιφνίδιες μετακινήσεις αξιωματικών στην Αστυνομίας


Ο ξυλοδαρμός δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ το Σύνταγμα και η αύξηση της εγκληματικότητας ήταν η αφορμή για τους «αποκεφαλισμούς» από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Λευτέρη Οικονόμου, του επικεφαλής των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ και της ομάδας των ΜΑΤ.

Η πραγματική αιτία είναι ο υπόγειος πόλεμος που υπάρχει στο εσωτερικό της αστυνομίας και ο οποίος κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κρίσεις του Νοεμβρίου και κανείς δε γνωρίζει αν θα φύγει από τη θέση του αρχηγού ο κ. Οικονόμου. Κάποιοι δεν κρύβουν ότι υπάρχει άγρια κόντρα του τελευταίου με τον υπαρχηγό, Γιάννη Ραχωβίτσα και λέγεται ότι αυτοί που απομακρύνθηκαν ήταν αστυνομικοί έμπιστοι του υπαρχηγού.

Στους κόλπους της ΕΛ. ΑΣ. σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο και με την εγκληματικότητα στο ζενίθ επικρατεί απίστευτη ένταση η οποία ενισχύεται και από τις περικοπές που έχουν «ρημάξει» την αστυνομία.

Έτσι, με απόφαση του κ. Οικονόμου πριν λίγο ο διοικητής των ΜΑΤ, Στ. Κοζυράκης μετατέθηκε στην διεύθυνση χειρισμού κρίσεων του αρχηγείου και την θέση του παίρνει ο αστυνομικός διευθυντής Θεόδωρος Κούτσιαρης. Παράλληλα, απομακρύνεται από τη θέση του διοικητή των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ ο ταξίαρχος Γιώργος Σταύρακας, που μετατίθεται στην αστυνομική ακαδημία ως βοηθός διευθυντή και στην θέση του, τοποθετείται ο ταξίαρχος Ευάγγελος Βενέτης, ο οποίος ήταν διοικητής στην αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας.

antinews

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.