Μεγάλη ένταση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Μαραθώνια η συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών

Η μαραθώνια συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση καθώς από το πρωί είχαν φανεί οι προθέσεις των βουλευτών του κόμματος, σε σχέση με το εργασιακό κομμάτι του επίμαχου πολυνομοσχεδίου που παρουσιάζει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συνεδρίαση που είχε διακοπεί το απόγευμα, συνεχίζεται από τις 7 μέχρι και αυτή την ώρα, ενώ οι φωνές των βουλευτών, που ασκούν έντονη κριτική στο περιεχόμενο του νομοσχεδίου, ακούγονται ακόμα και έξω από την αίθουσα.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός ότι λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στην αίθουσα προσήλθε εσπευσμένα ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος ο οποίος προφανώς αναλαμβάνει ρόλο «πυροσβέστη» έναντι κάποιων εξαγριωμένων βουλευτών.

Στο επίκεντρο των διαφωνιών βρίσκεται το ενδεχόμενο ουσιαστικής κατάργησης της εθνικής σύμβασης εργασίας, προς όφελος των επιχειρησιακών συμβάσεων, για την οποία μάλιστα κάποιες πληροφορίες φέρουν την κυβέρνηση να έχει δεσμευτεί έναντι της τρόικας για άμεση έναρξη του σχετικού διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους.

Οι τελευταίοι έχουν δηλώσει κατηγορηματικά αντίθετοι σε μια τέτοια εξέλιξη η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μπορεί ακόμα και να συμπεριλαμβάνεται ως πρόβλεψη  στο επικαιροποιημένο μνημόνιο που θα υπογραφεί ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα.

Θυμίζουμε ότι το πρωί είχε ασκηθεί έντονη κριτική από την Βάσω Παπανδρέου καθώς και από άλλους βουλευτές, κάτι που είχε οδηγήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη δήλωση – πρόκληση : «Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική ή δεν έχει ηθικό υπόβαθρό, τότε ρίξτε την»…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Μεγάλη ένταση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Όλοι κότες είναι…..πάλι θα λουφάξουν κανονικά…..

  Αυτοί θα φύγουν μια και καλή…….και αν βγει ο π.Παίσιος αληθινός – που βγαίνει μέχρι τώρα μέχρι τελείας στα λεγόμενα του – θα φύγουν και από την ζωή……

  Εκείνο το ” όταν θα τους ξεκοιλιάζουν στον δρόμο τότε θα βάλουν κι αυτοί μυαλό” δεν είναι απλά προφητκό….είναι πολύ κοντά……

  Οπότε……αφού τους νοιάζει πιο πολύ το κόμμα τους από την ίδια την Ελλάδα και την ίδια τους την ζωή είναι δικό τους πρόβλημα…..

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.