Ψευδο – υπουργοί με κυπριακά διαβατήρια


Ψευδο – υπουργοί απολαμβάνουν τα προνόμια των κυπριακών διαβατηρίων. Η εφημερίδα Yeniduzen αποκαλύπτει τα ονόματά τους με τη δημοσίευση εγγράφων

Ενώ δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία, μέλη της λεγόμενης κυβέρνησης στα κατεχόμενα ταξιδεύουν ως Κύπριοι πολίτες, έχοντας κυπριακά διαβατήρια.

Η εφημερίδα Yeniduzen, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του “υπουργού” Εξωτερικών, Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν, στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση ότι 100.000 περίπου Τουρκοκύπριοι είναι κάτοχοι διαβατηρίου Κυπριακής Δημοκρατίας, δημοσίευσε την Τρίτη έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας που αποδεικνύει ότι και ο ίδιος είναι ένας από αυτούς.

Επανήλθε όμως δριμύτερη, δημοσιεύοντας και πάλι αυτούσια τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι διάφοροι “υπουργοί” είναι κάτοχοι διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, τα έγγραφα αφορούν τον “υπουργό” Δημοσιονομικών Ερσίν Τατάρ, τον “υπουργό” Οικονομικών και Ενέργειας Σουνάτ Ατούν, τον “υπουργό” Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού Κεμάλ Ντουρούστ και τον “υπουργό” Υγείας Αχμέτ Κασίφ.

Η εθνικιστική εφημερίδα Βολκάν, όπως σημειώνει το sigmalive.com, αναφέρεται στο ίδιο θέμα, επισημαίνοντας ότι υπεύθυνος για τη διαρροή των εγγράφων αυτών στα ΜΜΕ, είναι ο Ασίμ Ακάνσοϊ, Γενικός Γραμματέας του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής του προσωπικού γραφείου του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, όταν ήταν “πρόεδρος”.

http://news247.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.