Άλλος πηδάει, άλλος πληρώνει κι άλλος κρατάει λογαριασμό…


Ο υπάλληλος της τρόικας που παριστάνει τον πρωθυπουργό δήλωσε ότι ο λαός τον στηρίζει στις αλλαγές που κάνει.

Πλέον στα λεξικά η λέξη λαός ερμηνεύεται ως εξής: πέντε δέκα νταβαντζήδες παρέα με μεγαλοτραπεζίτες και τροϊκανούς.

Τα 10 εκατομμύρια που μένουν στην γερμανική αποικία που ονομάζεται Ελλάδα δεν τον στηρίζουν. Εξαιρούνται κάτι λαμόγια και κάτι ηλίθιοι. Οι οποίοι θα νομίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί σοσιαλιστική πολιτική.

Ο Σαλαγιάννης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ένα κόμμα που παριστάνει την κυβέρνηση) δήλωσε ότι εάν το άρθρο 37 του αφανονομοσχέδιου (νομοσχέδιο που αφανίζει ότι έχει απομείνει) αποτελεί κόκκινη γραμμή της τρόικας τότε θα το ψηφίσει.

Δηλαδή ο εκπρόσωπος του λαού (χα,χα,χα) ψηφίζει όχι με βάση τις κόκκινες γραμμές των ψηφοφόρων του αλλά με βάση τους κόκκινους εκβιασμούς της τρόικας.

Πλέον στα λεξικά η λέξη βουλευτής ερμηνεύεται ως εξής: Υπάλληλος της τρόικας και των τραπεζών ο οποίος όμως πληρώνεται από τον λαό.

Άλλος πηδά και άλλος πληρώνει…

Παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία λόγω ασιτίας. Μετά την πρόσκληση των Αλβανών να πάμε να δουλέψουμε στην μεγάλη Αλβανία θα μας προσκαλέσουν σε γεύμα τα παιδιά του τρίτου κόσμου.

Εκτός από την Ελλάδα του Γιωργάκη και των προβάτων (ή καλύτερα συνενόχων) υπάρχει και η Ελλάδα των κατοίκων της. Οι οποίοι δυστυχούν κάθε μέρα και περισσότερο.

Αλλά η κυβέρνηση έχει αποτελεσματικούς τρόπους για να λύνει τα προβλήματα.

Είσαι συνταξιούχος και δεν σου φτάνει η σύνταξη; Στην μειώνουμε τόσο όσο χρειάζεται για να πεθάνεις από ασιτία. Ως νεκρός δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα.

Είσαι μισθωτός, εργαζόμενος (ο ένας της οικογένειας) και δεν σου φτάνει ο μισθός; Δημιουργούμε μεγαλύτερη ύφεση να κλείσει η επιχείρηση και ως άνεργος πλέον δεν θα σε απασχολούν οι συνεχείς μειώσεις των μισθών.

Είσαι άνεργος και δεν έχεις καμιά ελπίδα; Ας ήσουν λαμόγιο να είχες στην άκρη κάποια εκατομμύρια. Τα λάθη πληρώνονται.

Εξάλλου έχεις χρόνο άνεργε μου. Και ο χρόνος είναι χρήμα όπως ξέρεις. Άρα αφού έχεις χρήμα γιατί φωνάζεις;

Άλλαξε γνώμη η ΓΣΕΕ και θα κάνει 48ωρη απεργία. Και μετά θα περιμένει το επόμενο αφανονομοσχέδιο για να κηρύξει νέα απεργία.

Η ΝΔ και το κόμμα του κωλοτούμπα δεν θα ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για το έκτρωμα του Μπένι.

Έτσι για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία στο ποιοι στηρίζουν ποιους. Άσχετα με τις επικοινωνιακές αρλούμπες.

Για την Ντόρα δεν το συζητάω. Φυσικά και θα στηρίξει οτιδήποτε εξαθλιώνει τους εργαζόμενους μισθοσυντήρητους. Με αυτό το όνειρο μεγάλωσε στην οικογένεια της.

Παντού στον κόσμο γίνονται διαδηλώσεις με αίτημα αλλαγής του συστήματος. Όλος ο πλανήτης συζητάει για συστημικό πρόβλημα. Και εδώ που γίνεται χαμός περιμένουμε από τα συστημικά κόμματα (και ιδίως τα δύο που έχουν την ευθύνη για την καταστροφή) να μας σώσουν.

Στηρίζω Γιωργάκη. Είναι ένας πολιτικός με όραμα. Ένας πολιτικός που απεχθάνεται το σύστημα που εκτρέφει τράπεζες αφήνοντας τους ανθρώπους να πεινάνε. Ένας πολιτικός που με μαεστρία διαπραγματεύεται υπέρ των συμφερόντων της χώρας. Ένας πολιτικός που δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία.

Ο Γιωργάκης είναι ένας άξιος πρωθυπουργός. Κάνει πάντα σοφές επιλογές. Έχει πάντα μαζί του το περίστροφο και το βάζει στο τραπέζι ή στο κεφάλι των δανειστών. Ανάμεσα στην εξαθλίωση του λαού για την σωτηρία του τραπεζικού συστήματος και την σωτηρία του λαού άσχετα από την ζημιά των τραπεζών διαλέγει πάντα το σωστό. Την σωτηρία του λαού.

Εντάξει, μην βαράτε. Διορθώνω…

Δεν στηρίζω Γιωργάκη. Είναι ένας πολιτικός με όραμα (μιας ανύπαρκτης Ελλάδας). Ένας πολιτικός που δουλεύει για το σύστημα που εκτρέφει τράπεζες αφήνοντας τους ανθρώπους να πεινάνε. Ένας πολιτικός που με μαεστρία διαπραγματεύεται υπέρ των συμφερόντων των τραπεζών. Ένας πολιτικός που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεπουλήσει δημόσια περιουσία.

Ο Γιωργάκης είναι ένας ανάξιος πρωθυπουργός. Κάνει πάντα σοφές επιλογές (ακολουθώντας πιστά τις εντολές). Έχει πάντα μαζί του το νεροπίστολο και το βάζει στο τραπέζι ή στο κεφάλι των πολιτών. Ανάμεσα στην εξαθλίωση του λαού για την σωτηρία του τραπεζικού συστήματος και την σωτηρία του λαού άσχετα από την ζημιά των τραπεζών διαλέγει πάντα το σωστό. Την σωτηρία των τραπεζών.

Μικρός Φωκίων

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.