Θέμα χρόνου, το πολιτικό τέλος της κυβέρνησης


Κλιμακώνονται οι αμφίδρομες οξείες αντιπαραθέσεις μεταξύ υπουργών και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, όπως οι χθεσινές με πρωταγωνιστές τους κ.κ Πάγκαλο και Ραγκούση που χρησιμοποίησαν βαριές εκφράσεις κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή η γενικευμένη σύρραξη που έχει ξεσπάσει στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα ενός κόμματος που (υποτίθεται ότι) κυβερνά τον τόπο.

Και αποκαλύπτει ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι… παντελώς απομονωμένη. Όχι μόνο για την κοινωνία, που δεν αντέχει άλλο την καθημερινή οικονομική αφαίμαξη και την προσβολή της αξιοπρέπειας που υφίσταται.

Αλλά και από την ίδια την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, που διαπιστώνει τώρα, με αρκετή καθυστέρηση, ότι η πολιτική της ύφεσης και της φτώχειας που ακολουθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου-Βενιζέλου είναι καταστροφική για τους πολίτες.

Είναι προφανές ότι το χάσμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βαθαίνει επικίνδυνα για τον κ.Παπανδρέου και την κυβέρνησή του και ότι ο εμφύλιος που σοβεί θα επιταχύνει με ραγδαίους ρυθμούς τις πολιτικές εξελίξεις.

Είναι σαφές, άλλωστε, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει, αφού δεν είναι σε θέση να προωθήσει αποτελεσματικά την εφαρμογή των απαιτούμενων μέτρων μετά οποία θα μπορούσαν επιτευχθούν τουλάχιστον κάποιοι στόχοι για την οικονομία, αλλά ακόμα και να διεκπεραιώσει την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Δεν διαθέτει κανένα πολιτικό στίγμα, αλλά και καμία πολιτική στήριξη, προκειμένου να διαχειριστεί από δω και πέρα τα κρίσιμα ζητήματα για τη χώρα.

Κατά συνέπεια, είναι απλώς θέμα χρόνου να επέλθει το πολιτικό τέλος για την κυβέρνηση. Ελπίζουμε μόνο τότε να μην είναι πολύ αργά για τον τόπο

apneagr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Θέμα χρόνου, το πολιτικό τέλος της κυβέρνησης

 1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  O Jeffrey δεν πρόκειται να πάει σε εκλογές όσο εκτελεί εντολές από έξω……

  Οι βουλευτές του είναι απλά κωλόπαιδα που δεν τους ενδιαφέρει καν αυτό αλλά μόνο το αν θα επανεκλεγούν….

  Οπότε η κυβέρνηση θα πέσει μόνο από την πίεση του κόσμου……όσο πιο μεγάλη πίεση τόσο πιο γρήγορα θα πέσει…..

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Νίκος Τανάλιας γράφει:

  Αυτό το ΠαΣοΚ όλο θα·θα·θα·θα·θα είναι. Ακόμα και γιά το πολιτικό του τέλος, όλο θα·θα·θα·θα·θα είναι.

  Δεν είναι τίποτα, τόμαθαν και στην ΝΔ το θα·θα·θα·θα·θα. Έτσι σε λίγο θ’ ακούμε θα·θα·θα·θα·θα χορωδιακά, από το νεοταξικό μίασμα ΝΔ•ΠαΣοΚ, και με σημαία μάλιστα το πάντα αλώβητο ΚΚΕ μας.

  Ξυπνήστε ρεεεεε! Όλες και όλοι θα·θα·θα·θα·θα του καναπέ;

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.