Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Παπανδρέου!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.grκ. Παπανδρέου πολλές φορές σας ασκώ σκληρή κριτική για τις αποφάσεις και τα πεπραγμένα σας, όμως διαβάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις σας στην εφημερίδα το “Πρώτο Θέμα” ομολογώ ότι πραγματικά σας λυπήθηκα μια και ένιωσα την δεινή θέση και την απόγνωση στην οποία φαίνεται ολοκάθαρα ότι έχετε περιέλθει!

Πήρατε την εξουσία το 2009 υποσχόμενος και λέγοντας (θέλω να πιστεύω από άγνοια και κακόβουλη ενημέρωση των συμβούλων σας) την περίφημη φράση «Λεφτά υπάρχουν»

Μετά ακολούθησαν οι παλινωδίες, οι εσφαλμένες εκτιμήσεις, οι καθυστερήσεις  και οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί σας όπως το «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα» που μας οδήγησαν στην φρικτή μέγγενη των διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι τώρα  προσπαθούν να λεηλατήσουν την πατρίδα μας!

Πολλοί εξ ημών σας θεωρούν προδότη και πράκτορα των διεθνών συμφερόντων αλλά εγώ προσωπικά δεν σας έχω ικανό ούτε για αυτό και η αίσθηση μου είναι ότι απλά είστε ένας αδαής, ανεπαρκής και ανίκανος (για το συγκεκριμένο αξίωμα) άνθρωπος που η κακιά μας μοίρα το έφερε να γίνεται πρωθυπουργός με μόνο εφόδιο … το επώνυμο σας!!!

Φυσικά όπως κάθε ηγέτη έτσι και εσάς σας περιτριγύρισαν οι γνωστοί λαμογιοαυλοκόλακες οι οποίοι ασκούν υπό την σκέπη σας την πραγματική εξουσία εξυπηρετώντας προσωπικά και αλλότρια συμφέροντα. Λαμόγια που την κατάλληλη στιγμή να είστε σίγουρος ότι θα σας πουλήσουν αντί πινακίου φακής καθιστώντας σας αποδιοπομπαίο τράγο για την κατάντια της πατρίδας μας!

Θεωρώντας ότι πλησιάζει το τέλος της επώδυνης για όλους μας διακυβέρνησης σας επιτρέψτε μου να σας πω ότι αν θέλετε να προσφέρεται κάτι θετικό έστω και την ύστατη στιγμή στην ψυχορραγούσα Ελληνική κοινωνία βγείτε εγκαίρως και πείτε ποιοι σας παραπλάνησαν και τι σας υποσχέθηκαν! Μετά πάρτε την οικογένεια σας, τα “παμπόνηρα” αδέρφια σας, την παρέα των “κηπουρών” σας και την μανούλα σας και πηγαίνετε όλοι μαζί στην ευχή της Παναγίας μπας και μπορέσουμε να βρούμε μια άκρη για να σώσουμε τις ζωές και την χώρα μας!

Αυτή κατά την γνώμη μου θα είναι η μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη υπηρεσία που μπορείτε να μας προσφέρεται και όσο πιο γρήγορα το κάνετε τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς αλλά το κυριότερο για εμάς!

Μετά τιμής

Γιάννης Πρεβενιός

Υποσημείωση

Ακολουθούν δύο απόσπασματα από τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου:

“Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μια άμεση λύση, μια καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου, αν μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν μπορώ”

“Η αλήθεια είναι ότι πονάω, θλίβομαι και αγανακτώ όταν συγκρίνω την Ελλάδα του 2004 με αυτή του 2009”

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.