Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Παπανδρέου


Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΠαπανδρέουΘα ακολουθήσει άτυπο υπουργικό συμβούλιο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα έχει το μεσημέρι ο πρωθυπουργός ενόψει της Συνόδου Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου και στη σκιά των σεναρίων περί διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού αποδραματοποιούν τη συνάντηση Παπανδρέου – Παπούλια. Υποστηρίζουν ότι «λίγες ημέρες πριν από την κρισιμότερη διαπραγμάτευση στην ιστορία της Ελλάδας, είναι απολύτως αναμενόμενο να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις θέσεις της κυβέρνησης», η απόφαση ελήφθη όμως στη συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών που τελείωσε πριν από λίγο όπου συζητήθηκαν πέραν των σεναρίων για την ελληνική οικονομία και η κίνηση των Λοβέρδου, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση. Κυβερνητικές πηγές μάλιστα έλεγαν ότι η κοινή πρωτοβουλία των υπουργών Υγείας, Παιδείας και Μεταφορών «μάλλον θα ξαναφέρει κοντά τους Παπανδρέου και Βενιζέλου, μετά από μία περίοδο σχετικής απόστασης μεταξύ τους».

Πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών φέρονται να συζήτησαν τους άξονες της κυβερνητικής γραμμής ενόψει της λύσης που ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι για το ελληνικό χρέος. Οι πληροφορίες λένε ότι συζητήθηκαν πρωτοβουλίες για την ευρύτερη δυνατή συναίνεση αλλά και τη σκλήρυνση της κυβερνητικής στάσης ενόψει των κινητοποιήσεων και των καταλήψεων των υπουργείων.

Φαίνεται ότι συζητήθηκε – και θα αποφασιστεί αύριο στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο – να μη τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας για την ψήφιση του άρθρου 37 την Πέμπτη και αυτό παρά το γεγονός ότι ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Θ. Ρομπόπουλος δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν θα παραιτηθεί ή αν θα ανεξαρτητοποιηθεί.

24h

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.