Κύριε Παπούλια, πόσους νεκρούς σηκώνει η θέση σας;


Κύριε Πρόεδρε

Αναλάβατε πριν έξι χρόνια την Προεδρία της Δημοκρατίας και επι των ημερών σας, η πολύπαθη Ελλάς έζησε και εξακολουθεί να ζει τραγικότατες στιγμές. Όταν η Πρωτεύουσα του Κράτους σας κάηκε εξαιτίας της εκτέλεσης ενός δεκαεξάχρονου από τα χέρια ενός ειδικού φρουρού, εσείς εκδώσατε ανακοίνωση με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ δικαιολογούσατε την.. “οργή” του κόσμου. Χαρακτηρίσατε μάλιστα ως τραύμα στο “κράτος δικαίου” την εκτέλεση ενός αθώου παιδιού, ρίχνοντας έτσι κι άλλο λάδι στη φωτιά που είχε ήδη ανάψει.

Δεν πρόκειται να κάνω εγώ μαθήματα σε εσάς για το κράτος δικαίου, καθώς δεν μου το επιτρέπει η ηλικία μου. Σήμερα όμως και μετά από μία ακόμη εκτέλεση από τα όργανα του κράτους που είστε ο ένθρονος Πρώτος Πολίτης, ποια είναι τα συναισθήματά σας; Όταν ο Λαός σας δοκιμάζεται με αυτόν τον τρόπο από την κυβέρνησή ΣΑΣ και πάλι θα ακούσουμε λόγια συμπάθειας από το στόμα σας;

Κύριε Πρόεδρε

Ο πρωθυπουργός της κυβερνήσεώς σας βαρύνεται πλέον όχι μόνο με των χαμό τεσσάρων ψυχών όταν παρακρατικοί έκαψαν κατά τις περυσινές διαδηλώσεις τη γνωστή τράπεζα. Αλλά και γιατί σήμερα, απροκάλυπτα, λειτουργοί του κράτους που προϊσταστε, εκτελώντας διαταγές που προφανώς προέρχονται από το υπεύθυνο υπουργείο, βαρύνονται με την ευθύνη του θανάτου ενός διαδηλωτή.

Ο Λαός σας Ανώτατε Άρχοντα περιμένει από εσάς κάποια κίνηση που θα δώσει έστω έναν συμβολισμό. Αν δεν θέλετε να ταυτιστείτε πλήρως με τον άβουλο παλαιό προκάτοχό σας Αλέξανδρο Ζαίμη, ο οποίος δεν αντιστάθηκε καθόλου στην κατάργηση του θεσμού που υπηρετούσε, αντιδράστε!

Αν δεν θέλετε να ταυτιστείτε πλήρως με τις επιλογές της κυβερνήσεώς σας και αν δεν θέλετε να δείτε τον Λαό σας να αδειάζει την μητέρα πατρίδα για μία ακόμη φορά προς την Εσπερία για καλύτερη τύχη, ζωντανέψτε!

Κύριε Πρόεδρε η Κυβέρνησή σας και ο Πρωθυπουργός σας, βάσει οργανωμένου σχεδίου προχωρεί με ταχύτατο βηματισμό στην αποδιοργάνωση της κοινωνίας μας, εξουθενώνοντάς την οικονομικά και ηθικά. Μετά τις τόσες εργώδεις προσπάθειές του, ήδη από τον Ιανουάριο του 2009, κατάφερε και έδεσε οικονομικά χειροπόδαρα το Κράτος σας. Μην τον αφήσετε κύριε Πρόεδρε τον Πρωθυπουργό σας να καταδικάσει και τον Ελληνισμό σε τέτοια ηθική και πνευματική ταπείνωση.

Κύριε Ανώτατε Άρχοντα, αν ήσασταν κληρονομικός θα σας ζητούσα γονυκλινής να τον απολύσετε. Αφού όμως είστε αιρετόςΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Αν βλέπετε κι εσείς πως έξι χρόνια μετά την ανάρρησή σας στο θρόνο της αβασίλευτης δημοκρατίας, το κράτος δικαίου δεν υπάρχει πια, αφήστε εκτεθειμένη την κυβέρνηση αυτή για να πάψουμε κι εμείς ο Λαός σας να πιστεύουμε πως είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Μετα τιμής, ένας υπήκοος της ημετέρας Μεγαλειότητος

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Κύριε Παπούλια, πόσους νεκρούς σηκώνει η θέση σας;

  1. Ὁ/ἡ Αθυρόστομος γράφει:

    Σε ποιόν τα λες αυτά φίλε μου ξέρεις ; Για κοίτα εδώ πόσα ήξερε το ΠΡΩΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ από την πρωτη στιγμή : http://www.youtube.com/watch?v=j-hEhZb5M_k

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.