«ΟΧΙ»


Σαν σήμερα οι πρόγονοί μας βροντοφώναξαν «ΟΧΙ» σε κάποιους που έδειξαν ασέβεια σε ένα έθνος με Ιστορία και πολιτισμό όπως το δικό μας, ζητώντας μας χωρίς ντροπή να υποταχτούμε χάνοντας το κυριότερο ιδανικό για εμάς, την Ελευθερία.

Εδώ και καιρό, ένας άλλος εχθρός της Πατρίδος μας πολύ χειρότερος γιατί είναι εγχώριος και μας κυβερνάει, μας ζητά να παραδοθούμε  και πάλι.

Μας ζητά να γίνουμε στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα για να εξυπηρετήσουμε τους σκοπούς του, όποιοι και να είναι αυτοί. Ζητά από ένα Έθνος υπερήφανο,  με αρχές και ιδανικά να σιωπήσει και να γίνει υποτελές και υπάκουο και να τον αφήσει να ξεπουλήσει και το τελευταίο κομμάτι της ιερής μας Γης.

Ο σημερινός εχθρός είναι  όλοι  αυτοί  που μας ξεγέλασαν   και  πιστέψαμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τους , όπως για την Ελλάδα του 21ου αιώνα, την Ελλάδα του μέλλοντος, ενώ  το μόνο που έκαναν ήταν και είναι να κατορθώσουν να μην υπάρξει τίποτε για  μέλλον στην Πατρίδα μας.

Τους εμπιστευτήκαμε για να διαχειριστούν το μέλλον μας και μας ξεγέλασαν.

Γι’ αυτό καλούμαστε ακόμη μια φορά να βροντοφωνάξουμε «ΟΧΙ»

Από ανθρώπους υπερήφανους με τις ενέργειες τους μας κατάντησαν σε εξαρτώμενους και διαχειριζόμενους από κάθε ξένο τεχνοκράτη, όλοι τους, πράσινοι, μπλε, κόκκινοι, κίτρινοι και λοιποί παρατρεχάμενοι.

Τους ανεχθήκαμε για το γενικό καλό και το εξέλαβαν σαν αδυναμία μας και μας ποδοπάτησαν.

Τα έχουν ισοπεδώσει όλα.

Μόνον η ψυχή μας κρατάει ακόμη και αντιστέκεται και βροντοφωνάζει «ΟΧΙ»!

Γι’ αυτό και λέμε: Δεν επιτρέπουμε εδώ που γεννήθηκε ο Ηρακλής, ο Αχιλλέας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Διγενής Ακρίτας, ο Κολοκοτρώνης, ο  Στρατιώτης του 1940 να μας «πατήσουν» όλοι αυτοί οι βάρβαροι που μόνον το κακό της Ελλάδος θέλουν.

Δεν χαρίζουμε, δεν δίνουμε καμιά σπιθαμή Γης γιατί οφείλουμε να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές  στους αιώνες των αιώνων. Όσο και αν προσπάθησαν, όσο και να μας ψέκασαν, δεν τα κατάφεραν να μας διαβρώσουν και να μας κάνουν ομοίους τους γιατί η Ελληνική Ψυχή ξέρει να αντιστέκεται στον εχθρό.

Ξέρει να αντιστέκεται σε εκείνον που θέλει να πατήσει τα ιερά και τα όσια μας. γι’ αυτό έχουμε να του πούμε ότι και οι Πρόγονοί μας, «ΟΧΙ»!

Ξέρουμε να πολεμάμε όσο και να προσπάθησαν να μας κάνουν να τα βλέπουμε όλα χωρίς ελπίδα, και μόνον με φόβο και υποταγή, ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

Εμείς έχουμε γραμμένες στα κύτταρά μ ας έννοιες όπως Ελευθερία, Υπερηφάνεια, Οικογένεια, Πατρίδα και ξέρουμε τι σημαίνουν γι’ αυτό τις τιμούμε και όταν χρειαστεί  τις υπερασπιζόμαστε.

Γι’ αυτό τους βροντοφωνάζουμε και τους πετούμε κατάμουτρα το «ΟΧΙ» μας και ας το πάρουν και να φύγουν μια για πάντα!

Χρόνια Πολλά

Φιλία Βαγιάκα

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.