Φιμώνονται απόψε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Φιμώνονται απόψε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν στην εθνική εορτή, η αποχώρηση για πρώτη φορά του προέδρου της Δημοκρατίας, οι προπηλακισμοί που δέχθηκαν οι βουλευτές, οι ύβρεις που άκουσαν, οι επιθέσεις, η δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, το «κούρεμα» που αποφάσισαν οι Βρυξέλλες ανάγκασαν τον Πρωθυπουργό να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα στις 5 το απόγευμα.

Οι βουλευτές με χαρά δέχθηκαν αυτή την απόφαση του πρωθυπουργού.

Όμως;

Ο αναπληρωτής υπουργός επικρατείας κ. Τόλκας σε ερώτηση μας εάν μιλήσουν οι βουλευτές ήταν κατηγορηματικός:  “ Οι βουλευτές δεν θα μιλήσουν και δεν θα ασχοληθούμε με τα φαινόμενα των παρελάσεων. Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους βουλευτές για τα αποτελέσματα της 26ης Οκτωβρίου”.

Οι βουλευτές είναι εξαγριωμένοι με την απαξιωτική στάση του Μαξίμου απέναντί τους, καθώς δεν τους επιτρέπει να μιλήσουν.

Ρωτήσαμε αρκετούς και μας εξέφρασαν το παράπονό τους: “ Μας χρησιμοποιούν ως εργαλεία προκειμένου να περάσουν τις αποφάσεις τους, χωρίς να έχουμε άποψη. Μας φιμώνουν. Απόψε θα είναι και πάλι ένας ενημερωτικός μονόλογος”.

Οι βουλευτές υποστηρίζουν ότι η χώρα εμφανίζει εικόνα ακυβερνησίας, άλλοι ζητούν πρόωρες εκλογές, άλλοι κυβέρνηση συνεργασίας. Πιέζουν τον Πρωθυπουργό να πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεθυμάνει η λαϊκή οργή.

Τονίζουν με έμφαση ότι υπάρχουν κρίσιμα νομοσχέδια που χρειάζεται να ψηφισθούν όπως το φορολογικό, η απελευθέρωση των ταξί και άλλα.

“Δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα, τόνισαν με έμφαση. Έως εδώ και μη παρέκει ”

Γράφει ο Κώστας Τζεβελέκος για το newsbomb

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.