Διεθνής επιτυχία της ΛΕΦΕΔ Θεσσαλονίκης! -VIDEO-


 

ΛΕΦΕΔ

Πληροφορούμεθα από Αγγλία, ότι η ομάδα της Λ.ΕΦ.ΕΔ Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στη Διεθνή άσκηση περιπόλων CAMBRIAN PATROL 2011 ( CP11), έλαβε το Χάλκινο Μετάλλιο, ανάμεσα σε 94 περιπόλους που έλαβαν μέρος στην άσκηση!


 Σημειωτέον ότι από τις 94 περιπόλους, οι 40 εγκατέλειψαν  την άσκηση,συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών ομάδων αναγνώρισης ΝΑΤΟικών στρατών!!!
Στην άσκηση αυτή, που είναι από τις ποιο δύσκολες και επίπονες, συμμετέχουν επίλεκτες δυνάμεις Ευρωπαϊκού τακτικού στρατού , καθώς και είκοσι  ( 20 ) ομάδες εφέδρων από Ευρωπαϊκές Χώρες .

  Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει Ελληνική Ομάδα, η οποία με την εντυπωσιακή παρουσία της όχι μόνο κατόρθωσε να φέρει εις πέρας την αποστολή της, αλλά και απέσπασε εκτός από το θαυμασμό των διοργανωτών και το Χάλκινο μετάλλιο!
  Η EFENPRESS συγχαίρει θερμά τους Εφέδρους μας, οι οποίοι αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμη γνήσιοι Έλληνες που θα ανασύρουν την Ελλάδα μας από το γκρεμό που την έριξαν οι άχρηστοι της πολιτικής ζωής του τόπου…
  

EFENPRESS

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.