Τι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις Παπανδρέου. Η παγίδα στην ΝΔ.


Όπως είχαμε γράψει μόλις στις 25-3-2010!!! στο άρθρο με τίτλο Πότε θα πέσει το ΠΑΣΟΚ; το ΠΑΣΟΚ  θα πέσει από τη στιγμή που απολυθεί ο πρώτος πράσινος δημόσιος υπάλληλος.  Από τη στιγμή λοιπόν που ο πρώτος πράσινος δημόσιος υπάλληλος περνάει την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο, αυτόματα θα καταρρεύσει στην κομματική συνείδηση της κομματικής πελατείας του ΠΑΣΟΚ, ολόκληρη η πελατειακή ηθική του κόμματος αυτού. Θα είναι σαν να έπεσε ατομική βόμβα στις συνειδήσεις των οπαδών του.

Αυτό μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να το αποφύγει ο κ. Παπανδρέου, καταστρέφοντας τον ιδιωτικό τομέα με παράλογη φορολογία  και ρημάζοντας τις ατομικές μας περιουσίες, αν και από την αρχή το ΔΝΤ του ζήτησε να απολύσει 230.000 δημοσίους υπαλλήλους.

Αυτούς τους τακτικισμούς που κάνει τώρα ο κ. Παπανδρέου, δεν τους κάνει μόνος του. Τους κάνει μαζί του ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ και μην μασάτε. Ο κόμπος τα΄΄ωρα έφτασε στο χτένι. Ήρθε η ώρα της απόλυσης από το Κράτος εκατοντάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό ακριβώς θέλει να φορτώσει με την συγκυβέρνηση στην Νέα Δημοκρατία. Ταυτόχρονα δε, επιδιώκει να διαλύσει παραδοσιακά Νεοδημοκρατικά κοινωνικά στρώματα, όπως ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, γιατροί, μηχανικοί κ.λ.π. για να  στερήσει από την ΝΔ, τις κοινωνικές της δυνάμεις, με το γελοίο επιχείρημα του ανοίγματος των επαγγελμάτων. Στην ουσία όμως θέλει να βάλει στα επαγγέλματα αυτά τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ, τώρα που ο Ραιχεμπαχ, θα ελέγχει τη ροή του δημοσίου χρήματος και τα κρατικά κέρδη των νταβατζήδων θα περιοριστούν.

Στην ουσία δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή, φορτώνει το κοινωνικό κόστος των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων στην Νέα Δημοκρατία και ταυτόχρονα κτίζει κοινωνικές συμμαχίες για τα επόμενα 50 χρόνια.

Δυστυχώς η Συγγρού, αντί να τα σκέφτεται αυτά, δονείται από αισθήματα σωτηρίας του λαού και αυτοκτονεί τόσο η ίδια όσο και ο ελληνισμός.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.