ΓΑΠ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ! ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Παπαδήμος - Σημίτης πανηγυρίζουν το «ευρώ»Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Τελικά χρειάσθηκε να περάσουν 5 ημέρες και μετά από έναν επώδυνο τοκετό, βγήκε το παιδί μετά από τις επιπλοκές που παρουσιάσθηκαν τις τελευταίες ημέρες! Αφού μεσολάβησαν διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων, συναντήσεις φανερές και μυστικές, τηλεφωνήματα επί τηλεφωνημάτων, άτυπες συναντήσεις με τον Ανώτατο Άρχοντα που άθελά του αλλά λόγω κομματικών καταβολών, ενεπλάκη στην διελκυστίνδα κυβερνητικής διαδοχής και τόσα άλλα που από διάφορους συνταγματολόγους χαρακτηρίσθηκαν ότι αγγίζουν τα όρια της νομιμότητας για τον τρόπο που προέκυψε το νέο σχήμα και άρχισαν τα όργανα ! Και μετά κατηγορούσαμε τον τέως γιατί το 1965 , διόριζε πρωθυπουργούς, εφαρμόζοντας όμως το τότε ισχύον Σύνταγμα ! Τώρα που το έχουν κάνει οι σύγχρονοι πολιτικοί μας άχρηστο έγγραφο, έτσι για να λέμε ότι έχουμε Σύνταγμα, δεν ενοχλείται κανείς. Ούτε τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ούτε τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ λεγόμενα κόμματα, διότι συμμετέχουν στο «παιγνίδι» επιβίωσής τους.
Ποιος είναι λοιπόν ο κύριος Λουκάς Παπαδήμος; Άνθρωπος του Σημίτη, Διοικητής της ΤτΕ όταν εισήλθε η Ελλάδα στην ευρωζώνη και που το χειροκροτεί δίπλα στον κύριο Σημίτη, το ιστορικό αυτό γεγονός.

Όμως για όλα τα στραβά της οικονομίας μας που μας οδήγησαν στο σημείο να τον καλέσουν οι πολιτικοί να μας σώσει πρέπει να τα γνώριζε ο κύριος νέος πρωθυπουργός μας, διότι από το 1985 που επέστρεψε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας αρχικά οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) εν συνεχεία το 1993 διορίστηκε υποδιοικητής της ΤτΕ και το 1994 ανέλαβε διοικητής της ΤτΕ που παρέμεινε μέχρι το 2002, όταν ανέλαβε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μέχρι το 2010, ήταν εμπλεκόμενος στα κοινά και ιδιαίτερα τα οικονομικά, από όποια θέση και αν κατείχε.

Θα γνώριζε λοιπόν όλες τις «αμαρτίες» που έγιναν επί της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια. Θα γνώριζε ότι το 2003 επειδή η χώρα είχε μείνει χωρίς ρευστό και έπρεπε να προχωρήσουν τα έργα των Ολυμπιακών αγώνων, επί πρωθυπουργίας Σημίτη (μαζί με τον φίλο του τον Καρατζά),πουλήθηκαν 20 τόνοι χρυσού μόνο προς 200 ευρώ την ουγκιά στους «φίλους» μας τους Γερμανούς. Όπως θα γνώριζε επίσης για ένα SWAP πάλι επί πρωθυπουργίας Σημίτη και που έγινε τότε για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ και από το οποίο SWAP η Goldman Sachs πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα !

Θα γνωρίζει τώρα όμως ότι μάθαμε και εμείς ότι είναι και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής που του ιδρύματος DAVID ROCKEFELLER, που ιδρύθηκε από την οικογένεια Rocfeller το 1973, και βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από την λέσχη Bildeberg στην ιεραρχία της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ακόμη και ο φερόμενος ως νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι ανήκει και αυτός στην Τριμερή επιτροπή ! (Σύμπτωση; Δεν νομίζω).

Εκείνο που δεν ξέρω εγώ τώρα, είναι γιατί η επιμονή του Προέδρου του ΛΑΟΣ σε αυτό το πρόσωπο, τη στιγμή μάλιστα που ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, συνεχώς αναφέρει αυτό το ίδρυμα ακόμη και από βήματος της Βουλής, ως κακό πράγμα για το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Εκείνο που μένει τώρα είναι να δούμε τον Κυριάκο Βελόπουλο υπουργό της υπό συγκρότηση κυβέρνησης!
Πάντως ας ευχηθούμε καλή επιτυχία και ο Θεός βοηθός.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.