Η ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΛΠ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ


Γράφει o Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Δεν πρόλαβε να παραδώσει τα καθήκοντα του, ο επί διετίας ασκήσας την πρωθυπουργία Γεώργιος Α. Παπανδρέου, και αφού κατάφερε να οδηγήσει το σκάφος που λέγεται ΕΛΛΑΣ, κυριολεκτικά στα βράχια, άρχισε να κάνει δειλά-δειλά βήματα επανεμφάνισης στη δημόσια ζωή και να δείτε που θα κάνει και αντιπολίτευση (τρόπος του λέγειν) στον κ. Παπαδήμο, περισσότερη από αυτή που θα κάνει ο Σαμαράς.

Ήδη ανακοινώθηκε ότι θα αρχίσει περιοδείες ανά την επικράτεια για να εξηγήσει στον λαό το πρόγραμμα (καταστροφής) που εφάρμοσε, προκειμένου να διεκδικήσει ξανά την πρωθυπουργία, στις επόμενες εκλογές, οποτεδήποτε γίνουν αυτές.

Ε, είναι να μην τρελαθούμε ή όχι; Αντί να τον έχουν περιορίσει κατ οίκον και να του απαγορεύσουν να ομιλεί, διότι όπως έλεγε και ο Κουτσόγιωργας δεν δικαιούται να ομιλεί, αυτός θα αρχίσει πάλι τα ψέματα στα οποία διέπρεψε ως πρωθυπουργός μιας διετίας και σιγά σιγά θα μας τον αγιοποιήσουν.

Και αλήθεια φέτος γιατί δεν φόρεσε την ωραία του φόρμα γυμναστικής, τα πανάκριβα ομματοϋάλια και τα αθλητικά παπουτσάκια και δεν έλαβε μέρος στον Μαραθώνιο της Αθήνας, όπως πέρυσι; Τι φοβήθηκε ; Το κρύο ή το κράξιμο;

Και εν τω μεταξύ, ενώ βαρύς χειμών ενέσκηψε, βγήκαν τα παπαγαλάκια και άρχισαν το κελάιδισμα είτε δια του τύπου είτε μέσω ΜΜΕ, αναδεικνύοντας τον νέο υπό προθεσμία πρωθυπουργό ως απολαμβάνοντα μεγίστης αποδοχής από τον ελληνικό λαό, χωρίς ακόμη να έχουμε ακούσει για το πώς ο ίδιος θα ασκήσει την πρωθυπουργία για την αντιμετώπιση της κρίσης που του παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ με την ανοχή της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Από πού αλήθεια εξήγαγαν αυτά τα συμπεράσματα των μετρήσεων; Λόγω του ονόματος και του επαγγέλματός του ή λόγω της μεγάλης του συμμετοχής επί εποχής Σημίτη στη σύνταξη απατηλών στοιχείων που εδίδοντο προς τους ευρωπαίους για την είσοδο της χώρας στην ευρωζώνη;

Ας τον ακούσουμε πρώτα και μετά ας κρίνουμε. Κοντός ψαλμός αλληλούια ..

Ο έτερος αρχηγός που συμμετέχει στην κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» όπως την ονόμασαν, ο Αντώνης Σαμαράς, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με το εσωτερικό του κόμματός του, προς τούτο και επιμένει στο παλαιό μοτίβο των εκλογών, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα επαληθευθεί. Θα εξακολουθήσουν να τον παρασέρνουν σε λάθος επιλογές και θα αντιμετωπίσει πολύ περισσότερα προβλήματα, τόσο από το εσωτερικό του κόμματός του, όσο και από πλαγιομετωπικές επιθέσεις που θα εξαπολύονται από όλα τα άλλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ κλπ.

Περισσότερο θα αντιπολιτεύονται τώρα την ΝΔ που βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, παρά αυτό τούτο το ΠΑΣΟΚ.

Και ερχόμαστε στον έτερο συμβληθέντα με τους δύο «μεγάλους», τον Γεώργιο Καρατζαφέρη, τον «κουμπάρο» στο γάμο του Γιαννάκη και της Μαιρούλας, που παρότι μύριζαν τα πόδια του ενός και το στόμα της άλλης, αυτός χρησιμοποίησε το κατάλληλο αποσμητικό και καθαριστικό, όπως ο παλιός γνωστός ΜΙΣΤΕΡ VIM, που αφού ξεθύμωσε και του πέρασαν τα νεύρα της Πέμπτης, έγινε κουμπάρος στο γάμο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ την Παρασκευή και μάλιστα με σοβαρό λόγο στα εσωτερικά του ζεύγους. Αλλά θα διακινδυνέψω μια πρόβλεψη.

Ο γάμος ίσως να κρατήσει σύμφωνα με το σχέδιο, ο κουμπάρος όμως βρίσκοντας την κατάλληλη αφορμή στον κατάλληλο χρόνο, θα αποποιηθεί την κουμπαριά και καταγγέλλοντας το ζεύγος ως παράνομο με “ομοφυλοφιλικές” πιθανόν τάσεις (πράγμα που δεν συνάδει με τα ελληνοχριστιανικά μας ιδεώδη), θα αποσύρει τα παρανυφάκια που έβαλε για την τελετή και θα αρχίσει την καταγγελτική του προς απάσας της κατευθύνσεις πολιτική, προς άγραν ψήφων. Και ενώ ίδιος μετά μανίας επιθυμούσε το “ξέπλυμα” του χαρακτηρισμού του κόμματός του ως ακροδεξιού, απομακρύνοντας κατά το παρελθόν ακόμη και ικανά στελέχη του απ αυτό, προέκυψε ο γάμος και σύσσωμος σχεδόν ο διεθνής τύπος, τον επανέφερε στην αρχική του θέση. (Σε κάθε γάμο υπάρχουν κέρδη και ζημίες και ειδικά όταν περάσει ο μήνας του μέλιτος)

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στην πολύπαθη χώρα μας και η ΤΡΙΜΕΡΗΣ έβαλε και δεύτερο μέλος της πρωθυπουργό, στην Ιταλία, και έπεται η συνέχεια.

Η παγκόσμια διακυβέρνηση καλά κρατεί !

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.