Με κρυμμένα πρόσωπα ορκίστηκαν οι υπουργοί της Ν.Δ.!


nd-thumb-large.jpgΟ Δημήτρης Αβραμόπουλος (αριστερά) και ο Σταύρος Δήμας (Δεξιά) κάνουν πράξη τη γραμμή «Στηρίζουμε αλλά δεν κυβερνάμε». Δεν ήθελαν να δώσουν την εικόνα ότι εκτός από το να στηρίζουν την κυβέρνηση, είναι και μέλη της. Με κίνδυνο να στεναχωρήσουν τους οπαδούς τους
Με μια κίνηση ξεκάθαρης αποστασιοποίησης, οι κορυφαίοι νέοι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, επέλεξαν να κάνουν πράξη τη δήλωση του αρχηγού τους κ. Αντώνη Σαμαρά «Στηρίζουμε αλλά δεν συγκυβερνούμε».
Προκειμένου λοιπόν να μην απογοητεύσουν ούτε τους μετριοπαθείς, ούτε τους φανατικούς, επέλεξαν να εμφανιστούν στις παραλαβές των υπουργείων τους με χαρακτηριστικά ελαφρώς αλλοιωμένα από αποκριάτικα αξεσουάρ.
Με τον τρόπο αυτό, οι μετριοπαθείς έμειναν ευχαριστημένοι επειδή είδαν ότι η παράταξή τους δεν πολιτεύεται σαν κομματάρχης της δεκαετίας του ’60, αλλά συζητάει και προσαρμόζεται στις ανάγκες των καιρών.
Αλλά και οι φανατικοί από την άλλη πλευρά, είναι εξίσου ικανοποιημένοι. Είτε διότι δεν αναγνώρισαν τα στελέχη τους πίσω από τις μάσκες, είτε διότι πιστεύουν πως αν δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για απόδειξη, η συμμετοχή στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, γρήγορα θα διαψευστεί. Ειδικά με τη βοήθεια λίγης προπαγάνδας από τα φιλικά blogs,
Έτσι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα κρατήσει συσπειρωμένη τη βάση του, αφού όσοι αγωνίστηκαν να φύγει η χούντα του ΠΑΣΟΚ, δεν θα απογοητευθούν από την αδράνεια των υπουργών τους. Και θα τρέξουν το ψηφίσουν σε τρείς μήνες με πάθος ελπίζοντας ότι θα διοριστούν.

Loutraki One με πηγή το ΜούφαNet

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.