Με επιστολή η υπογραφή Σαμαρά;


Μάλλον εγκαταλείπεται η αρχική ιδέα να τεθεί η υπογραφή  του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ίδιο χαρτί, που θα περιέχει το συμβόλαιο ευτελισμού της πολιτικής ηγεσίας και ουσιαστικής μετατροπής της χώρας σε προτεκτοράτο της Γερμανίας.  Η φόρμουλα που μάλλον προωθείται είναι να δοθεί η υπογραφή του Κ. Σαμαρά με ξεχωριστεί επιστολή για να απαλυνθούν έτσι οι εντυπώσεις στη βάση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, το σενάριο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψουν σε ένα ενιαίο χαρτί, που θα περιέχει τους όρους που θα υπαγορευτούν, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός των οικονομικών και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί κ.κ. Παπανδρέου και να Σαμαράς, θα υπογράψουν σε ξεχωριστά έγγραφα, με τον τύπο των επιστολών. 

Τελικά, δεν έχει αντιληφθεί το πολιτικό σύστημα και ιδιαίτερα κάποιοι σύμβουλοι, ότι ορισμένα παλαιοκομματικά τεχνάσματα, όσο και αν αυτά ενισχυθούν από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Η σημερινή κοινωνική πραγματικότητα έχει ξεπεράσει το ίδιο το σύστημα.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Με επιστολή η υπογραφή Σαμαρά;

  1. Ὁ/ἡ Αθυρόστομος γράφει:

    Όποιος υπογράψει την κατοχή της χώρας να είναι έτοιμος να δεχθεί την οργή του Έλληνα η οποία όμως μετά και από αυτό, δεν θα είναι γιαούρτια και αυγά , αλλά φωτιά και τσεκούρι …….

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.