Καταγγελίες Καμένου για κίνημα αποστασίας από τους «Φιλελεύθερους»


του Πέτρου Μποτσαράκου

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ο Πάνος Καμμένος για το ενδεχόμενο να αποστατήσουν οι Φιλελεύθεροι της ΝΔ αλλά τα όσα είπε, πέρασαν στα ψιλά της ειδησεογραφίας.

«Μόλις ψηφισθεί η δανειακή σύμβαση θα δείτε ότι θα βγούνε οι γνωστοί Φιλελεύθεροι της Ν.Δ. οι οποίοι είχαν ετοιμάσει κουστούμια, πριν συμφωνήσει ο Σαμαράς, πριν συμφωνήσει ο πρόεδρος του κόμματος, θα πουν ότι εμείς για το καλό της Ελλάδος στηρίζουμε την κυβέρνηση και θα φύγουμε από την Ν.Δ,» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη και πριν ακόμη καταψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου και διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Μάλιστα ο κ. Καμμένος, που παραμένει μέλος της ΝΔ και θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές , τους κατηγόρησε ευθέως για σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ.

«Οι δήθεν νεοφιλελεύθεροι, ετοίμαζαν κοστούμια, πηγαίνανε…. φιλάγανε κατουρημένες ποδιές που λέει ο ελληνικός λαός, στο γραφείο του Βρεττού στο γραφείο του Βενιζέλου και ζητάγανε να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας, πριν αποφασίσει η Ν.Δ,» ανέφερε  ο κ. Καμμένος.

Πάντως, οι κ.κ. Σπηλιωτόπουλος, Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Βαρβιτσιώτης και Αντώναρος δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός πως ο κ. Καμμένος δεν διαγράφη από το κόμμα και συνεπώς θα είναι στις γαλάζιες εκλογικές λίστες και θεωρούν ότι οι πειθαρχικές κυρώσεις που υπέστη είναι αναντίστοιχες με αυτές που επιβλήθηκαν στον Σ. Χατζηγάκη , ο οποίος διεγράφη ακι από το κόμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως όλοι τους, και ο κ. Καμμένος μαζί, εκλέγονται στην Β΄Αθηνών .

briefingnews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.