Η Διαμαντοπούλου δεν θα πάει στο Πολυτεχνείο να καταθέσει στεφάνι


Η υπουργός παιδείας δεν τολμάει να πάει στο Πολυτεχνείο να καταθέσει στεφάνι.Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που , υπουργός παιδείας δε θα αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της εξέγερσης του 1974.Σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως…

 ” με τις συνθήκες που δημιουργουν εδώ και χρόνια οι εκτός δημοκρατικών ορίων ενέργειες δυναμικών μειοψηφιών,δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να γίνονται καταθέσεις στεφάνων με τη συνοδεία ,είτε της αστυνομίας είτε κομματικών υποστηρικτών.”

kafeneio-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

4 ἀπαντήσεις στὸ Η Διαμαντοπούλου δεν θα πάει στο Πολυτεχνείο να καταθέσει στεφάνι

  1. Ὁ/ἡ VICTOR γράφει:

    Οπως λένε και στο χωριό μου….

    -Αν σου βαστάει πήγαινε……..!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ petros γράφει:

    Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΙΧΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ? ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕςΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΚΟΛΕΓΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ….. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ.

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ γράφει:

    Σιγα μη δε τολμαει….
    Απλα δε την ενδιαφερει και τα εχει γραμμενα στα……….παλια της τα παπουτσια…για να μη πω που αλλου

    Μοῦ ἀρέσει

  4. Ὁ/ἡ Ιωάννα γράφει:

    Η κυνική απάντηση μιας πωρωμένης εξουσιομανούς (μητέρας) που υπεκφεύγει μέσω της υποκειμενικότητα τής γνώμης της,ότι και καλά της χαλάνε την ατμόσφαιρα οι τραμπουκισμοί και έτσι λοιπόν κατ’ αυτήν δεν έχει νόημα να καταθέσει στεφάνι. Και το ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ κυρία Διαμαντοπούλου πάει περίπατό;

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.