Οι κλέφτες στη φυλακή αλλά και τα λεφτά στα ταμεία


“Άλλη μία σύλληψη μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη!
Πρόκειται για 62χρονο, ο οποίος φέρεται ως διαχειριστής εταιρίας ξύλινων κατοικιών που χρωστάει 809.000 ευρώ στο Δημόσιο και του οποίου η επιχείρηση δεν λειτουργεί πια.Τα γραφεία της ήταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.”

Σε καθημερινό σήριαλ εξελίσσονται οι συλλήψεις μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου,οι οποίες ανακοινώνονται με τυμπανοκρουσίες μεν αλλά ανωνύμως δε (τα προσωπικά δεδομένα μας μάραναν!).
Δεν μπορούμε  να ξέρουμε πόσο τυχαίο είναι ότι μεταξύ τους βρίσκονται  και βαρύγδουπα ονόματα,που στη συνέχεια διοχετεύονται τεχνηέντως για να γίνεται ντόρος.Δεν περνάει μέρα που να μην συλλαμβάνεται κι από ένας.ε!και;

Αρθρα-πορτρέτα  στις εφημερίδες,επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο,δελτία τύπου για γέλια (λένε απλά για σύλληψη ημεδαπού!!!) προσαγωγή στον ανακριτή,προθεσμία για απολογία και… πάπαλα!Επί της ουσίας μηδέν εις το πηλίκον.

Αν αυτό δεν είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου για αποπροσανατολισμό τότε τι άλλο είναι;Παρελκυστική τακτική μήπως;Νοικοκυρά που δεν θέλει να ζυμώσει κι όλη μέρα κοσκινάει;Γιατί λύση στο πρόβλημα της είσπραξης των οφειλομένων δεν είναι σίγουρα!

Αυτοί οι άνθρωποι κύριοι δικαστές,εισαγγελείς,εφοριακοί και λοιποί αρμόδιοι και αναρμόδιοι έχουν καταχραστεί χρήματα,τα οποία εισέπραξαν και ουδέποτε απέδωσαν στα ταμεία του κράτους ως όφειλαν.Σε αντίθεση με τα “κορόιδα” τους υπόλοιπους Ελληνες που είναι συνεπέστατοι μέχρι δεκάρας.Ε! λοιπόν αυτή η κοροϊδία και αδικία πρέπει να σταματήσει,ακόμα και βίαια με συνοπτικές διαδικασίες.

Υποτίθεται πως το κράτος έχει άμεση ανάγκη αυτών των χρημάτων κι αυτά οφείλετε να βρείτε τρόπους να τα εισπράξετε είτε με κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων,είτε με δημεύσεις λογαριασμών σε Ελλάδα,Ελβετία και αλλαχού,είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί αυτό να καταστεί δυνατόν.Αφήστε κατά μέρος τα γραφειοκρατικά τερτίπια-παραθυράκια,που μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα ως χώρα και κάντε το καθήκον σας.

Ναι οι κλέφτες στη φυλακή αλλά και τα υπεξαιρεθέντα  χρήματα στα ταμεία!Αρκετά πια το δούλεμα.

zeidoron

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Οι κλέφτες στη φυλακή αλλά και τα λεφτά στα ταμεία

  1. Ὁ/ἡ Ο Πειραιώτης γράφει:

    Ουκ έχεις να λάβεις παρά του μη έχοντος !!!
    Εάν η εταιρεία έχει πτωχεύσει θα πάρουν τον Πανουργιά (Στο άσμα)!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.