Πόσο φασιστική, ξιπασμένη, ανάλγητη και χουντική είναι η κυβερνητική εξουσία φαίνεται από το χαράτσι της ΔΕΗ!


Προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε ιδιοκτήτες που αδυνατούν να πληρώσουν το «χαράτσι» για τα ακίνητα εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας.

 Οι ιδιοκτήτες της κατοικίας δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό ρεύματος, επειδή, όπως υποστηρίζουν, το Ειδικό Τέλος Ακινήτων είχε προσδιορισθεί με λάθος τρόπο, τόσο σε σχέση με την τιμή ζώνης όσο και σε σχέση με τα τετραγωνικά μέτρα. Επικαλέστηκαν οικονομική δυσχέρεια και δήλωσαν ότι αδυνατούν να καταβάλουν το “υπέρογκο” ποσό για το ειδικό τέλος.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κωνσταντίνος Μαργιέλης, που υπερασπίστηκε την υπόθεση στο δικαστήριο έκανε λόγο για απόφαση “πιλότο”. Επισήμανε ότι το συγκεκριμένο λάθος στο Ειδικό Τέλος Ακινήτων, που προσδιορίστηκε στην οικογένεια -για την οποία εκδόθηκε η απόφαση- εμφανίζεται ουσιαστικά στο 20% των λογαριασμών ρεύματος στη Μεσσηνία.

Ο ίδιος προανήγγειλε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας τις επόμενες ημέρες θα προσφύγει και θα επιδιώξει προσωρινές διαταγές και για άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανέργους, πολυτέκνους και ασθενείς) της περιοχής, που δεν μπορούν να πληρώσουν το Τέλος Ακινήτων.

enet.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Πόσο φασιστική, ξιπασμένη, ανάλγητη και χουντική είναι η κυβερνητική εξουσία φαίνεται από το χαράτσι της ΔΕΗ!

  1. Ὁ/ἡ petros γράφει:

    να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.. ……………………………..ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ…….ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ …………..ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.