Αυτόν που έφυγε σαν πλήρως αποτυχημένος ποιος τον ρώτησε;


«Θα τηρήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας»Αυτός ο ανεκδιήγητος που υποδούλωσε την χώρα και άνοιξε την κερκόπορτα της Ευρώπης στους κερδοσκόπους τί θέλει και μιλάει; Ως τί; Ως ο πλέον αποτυχημένος πρωθυπουργός που πέρασε και ένας από τους μεγαλύτερους προδότες στην ιστορία του ελληνικού Έθνους;

Υπόσχεση του Γ.Παπανδρέου από το Κίελο:

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, τηρώντας με συνέπεια τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, μέσα από ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού και του χρέους της, αναδιοργανώνοντας και μεταρρυθμίζοντας τη χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στο συνέδριο των Πρασίνων, στο Κίελο της Γερμανίας.

«Έχουμε λάβει πολύ δύσκολα μέτρα, μέτρα για τα οποία έχει κάνει μεγάλες θυσίες ο ελληνικός λαός. Και βέβαια, αυτό σημαίνει, ότι θα θέσουμε σε εφαρμογή τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου που λάβαμε στην Ευρώπη, και θα επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε ένας ισχυρός εταίρος στο εσωτερικό της ευρωζώνης», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός και επανέλαβε την αποφασιστικότητα της Ελλάδας, να πράξει ότι είναι απαραίτητο για να διατηρήσει τη θέση της στην ευρωζώνη και φυσικά, όπως τόνισε χαρακτηριστικά «να παραμείνει η Ευρωζώνη ένα ισχυρό τμήμα του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, των ευρωπαϊκών θεμελίων».

Αναφερόμενος, ο Γ. Παπανδρέου, στην ιδέα του ευρωομόλογου, τόνισε ότι «είναι υπό συζήτηση και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο μπορούμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις αγορές, τους φόβους των αγορών, αλλά για να το χρησιμοποιήσουμε ακόμη και για επενδύσεις και για την ανάπτυξη στην Ευρώπη».

newsbeast

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Αυτόν που έφυγε σαν πλήρως αποτυχημένος ποιος τον ρώτησε;

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Τι κακό είναι αυτό……

    πεθαίνει τόσος κόσμος από τόσες αρρώστιες……καλοί άνθρωποι χάνονται…….νέοι…….παιδιά…..

    και ένας από αυτά τα κωλοβακτηρίδια τον ΨΩΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.