Θύελλα στη ΝΔ από τη δήλωση ΥΕΘΑ περί “χουντοσταγονιδίων”! Προβληματισμός Καμμένου για την επίθεση στις Ε.Δ


Εμφανώς προβληματισμένος και ανήσυχος για το κλίμα που δημιουργείται σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά κυρίως για τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, που υιοθετεί τις κατηγορίες περί ύπαρξης “χουντοσταγονιδίων” στη Σχολή Ευελπίδων, εμφανίζεται ο ανεξάρτητος βουλευτής και μέλος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος.

Χθες το βράδυ ο βουλευτής επικοινώνησε με πολλούς πρώην ανώτατους αξιωματούχους, οι οποίοι έχουν μείνει κυριολεκτικά άφωνοι από την επιχείρηση υπονόμευσης των Ενόπλων Δυνάμεων σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την ασφάλεια της χώρας.

Στο μεταξύ, πολλοί ακόμη βουλευτές της ΝΔ εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη δήλωση περί “χουντοσταγονιδίων” και δηλώνουν ότι θα ζητήσουν από τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά να τοποθετηθεί επί της δήλωσης του Δ. Αβραμόπουλου ως υπουργού Εθνικής Άμυνας και να τους ενημερώσει αν αυτή διατυπώθηκε εν γνώσει του.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω δήλωση είχε ως εξής:

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), για το προσβλητικό, προκλητικό και απαράδεκτο περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές, ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία».

Σημειώνουμε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία είχε κρατήσει εκ διαμέτρου αντίθετη στάση μόλις ένα μήνα πριν, όταν έλαβε χώρα ο “αποκεφαλισμός” της ηγεσίας των ΕΔ, δεσμευόμενη -μέσω σχετικής δήλωσης του υπεύθυνου του αρμόδιου τομέα Μαργαρίτη Τζήμα- ότι δεν πρόκειται να δεχθεί την απαράδεκτη αυτή κίνηση της προηγούμενης ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ και ότι θα προβεί στην απαραίτητη επανόρθωση.

Πέραν όμως των παραπάνω, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος εμφανίζεται γενικότερα προβληματισμένος -και δυσαρεστημένος- με την πολιτική της ΝΔ (ας μην ξεχνάμε ότι ο Δ. Αβραμόπουλος είναι αντιπρόεδρος του κόμματος) και σε δήλωσή του που έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook και η οποία παρατίθεται εδώ αυτούσια:

Υπογραφή της δανειακής σύμβασης είναι το τέλος της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας.
Παραδίδεται στούς δανειστές το αύριο των παιδιών μας, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Κανένας εκλεγμένος ή διορισμένος κυβερνήτης δέν έχει λαϊκή εντολή και εξιουσιοδότηση να το κάνει.
Ενότητα για Αντίσταση στην παράδοση της Ελλάδας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.