Απομακρύνονται οι εκλογές τον Φεβρουάριο! Ο Παπαδήμος τον Απρίλιο στις ΗΠΑ – Πώς πάνε να συνδέσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα με τις κάλπες!


Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε για την ημερομηνία των εκλογών, η οποία όπως φαίνεται δεν θα είναι στις 19 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λευκός Οίκος κάλεσε τον Λ. Παπαδήμο στις ΗΠΑ τον Απρίλιο και μάλιστα στις 19 του μηνός. Αυτό σημαίνει ότι θεωρούν τον Λουκά Παπαδήμο πρωθυπουργό της Ελλάδας μέχρι τότε.

Από την άλλη, έχουν αρχίσει συνδέουν το να αποκτήσει η Ελλάδα πρωτογενή πλεονάσματα με την ημερομηνία των εκλογών.

Όταν δηλαδή, θα τα πετύχουμε, τότε θα μπορέσουν να γίνουν εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο δείγμα, θα έρθει στις αρχές Απριλίου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο εφαρμογής του προϋπολογισμού για το 2012. Αν δεν το πετύχουμε τότε, η παράταση θα πάει τουλάχιστον μέχρι το β’ τρίμηνο που τελειώνει τον Ιούνιο!

Μπορεί Βενιζέλος και Καρατζαφέρης να εκτιμούν ότι η ημερομηνία των εκλογών θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν (και γράφαμε από την πρώτη στιγμή) οι εκλογές θα αργήσουν . . . Δυστυχώς πολύ!

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.